Dezinfecţie după alegeri

Dezinfecţie după alegeri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit la redacţie un mesaj foarte interesant care ar trebui să stârnească reacţia promptă a autorităţilor:

„Citind în ziar despre creşterea alarmantă a cazurilor de gripă în şcoli, mi-am adus aminte că pe 22 noiembrie, la secţiile de votare de la Liceul Dunărea nu erau luate măsurile de prevenţie obligatorii pentru instituţiile publice”.

„Paranoia de care sufăr şi-a spus cuvântul şi am încercat să caut o legătura între gripă şi alegeri; nu ştiu dacă este o coincidenţă, dar după alegerile din UE, conform celor găsite pe site-uri, a crescut brusc numărul de cazuri de gripă”.

„Se pare că există două cauze  logice: afluxul de votanţi şi ştampila care circulă din mână în mână transmiţând astfel virusul. Am rămas consternat să aflu că nu s-au dezinfectat şcolile imediat după ce s-a încheiat votarea, ceea ce denota o crasă neglijenţă”.

„Cred că trebuie tras un semnal de alarma pentru ca la turul II să se limiteze răspândirea gripei”, ne scrie un cititor.

Poate că n-ar fi rău ca după turul al doilea al alegerilor să fie dezinfectate clasele în care s-a votat. Dar ce pretenţii să avem de la autorităţile care, în prima zi de după alegeri i-au lăsat pe copiii navetişti din judeţ să vină pe jos la şcoală pentru că microbuzele şcolare au transportat voturi?!

Citit 741 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.