Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Comuna gălăţeană Rădeşti a rămas, de ieri, fără primar. Ioan Porumb, primar PSD cu o vastă experienţă administrativă, a decedat. Pe reţelele de socializare au curs mesaje de condoleanţe şi regret din partea membrilor PSD şi a celor apropiaţi.
Îndoliaţi de pierderea primarului de cursă lungă pe care l-au avut, cetăţenii se întreabă dacă şi mai ales când ar putea fi chemaţi la urne pentru a-şi alege un nou gospodar în fruntea comunei.
Conform legii, pe baza referatului întocmit de secretarul comunei, prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, va semna ordinul de încetare prin deces a mandatului de primar. Ordinul va ajunge la Autoritatea Electorală Permanentă, care va elabora propunerea privind stabilirea datei alegerilor pentru funcţia de primar al comunei Rădeşti şi calendarul aferent scrutinului. Guvernul va fi cel care va stabili, prin hotărâre, când vor fi organizate alegeri în comuna gălăţeană rămasă fără primar, dar şi în celelalte unităţi administrative din ţară aflate în aceeaşi situaţie.

Citit 2939 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2019 16:43

2 comentarii

 • postat de vasiliu victor Joi, 14 Martie 2019 17:34 86.124.204.*** Link la comentariu
  1
  6

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!A fost un adevarat gospodar si om de omenie,un primar adevarat.

  Raportează
 • postat de rodax Joi, 14 Martie 2019 09:58 193.231.148.*** Link la comentariu
  5
  6

  probabil odata cu europarlamentarele.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.