Evidenţa Persoanelor lucrează în weekend

Evidenţa Persoanelor lucrează în weekend
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru a putea vota la alegerile europarlamentare şi la referendumul naţional aveţi nevoie de un act de identitate valabil în ziua votului: carte de identitate, carte de identitate provizorie, buletin de identitate, paşaport diplomatic, paşaport de serviciu, iar pentru elevii din şcolile militare, carnetul de serviciu militar. Atenţie, dacă vă aflaţi în România, nu puteţi vota cu paşaportul turistic!

Primăria municipiului Galați informează că, în scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral din data de 26 mai 2019, Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor Galați va desfășura activități de lucru cu publicul în acest weekend.

Astfel, sâmbătă, 25 mai, instituţia va avea program cu publicul în intervalul orar 8,00 – 16,00.

Duminică, în ziua celor două scrutine, Evidenţa Persoanelor va fi deschisă publicului de la 7,00, când începe votarea, până la ora 21,00.

Conform Primăriei, vor fi soluționate cu celeritate cărțile de identitate care au ca motiv expirarea, pierderea, furtul sau deteriorarea acestora. Taxele pentru eliberarea cărții de identitate și a cărții de identitate provizorii vor putea fi achitate la casieria din strada Domnească nr.102 și pe site-ul www.ghiseul.ro.

Citit 1078 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Mai 2019 03:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.