Licitaţie pentru drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră

Licitaţie pentru drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

„Amenajare arteră de legătură între B-dul Dunărea şi B-dul Marii Uniri”, este investiţia pentru care Primăria Galaţi tocmai a scos la licitaţie un contract cu o valoare estimată de 4.352.053 de lei fără TVA. Este mult aşteptatul drum prin curtea Poliţiei de Frontieră, pentru realizarea căruia administraţia locală a atribuit, în 2016, un contract în valoare de 3.388.039 de lei, firmei Lemacons. Potrivit city-managerului Marius Humelnicu, firma a renunţat la această lucrare, contractul a fost anulat, prin urmare administraţia locală a scos la licitaţie execuţia acestei artere.

Ofertele din partea constructorilor interesaţi sunt aşteptate până pe 20 iunie, iar criteriul de atribuire a contractului este „preţul cel mai scăzut”.

Reamintim că, dacă până în mai 2020 Primăria municipiului Galaţi nu va realiza artera de legătură între bulevardul Dunărea şi bulevardul Marii Uniri, prin curtea Poliţiei de Frontieră, atunci terenul de 8.602 metri pătraţi, pe care drumul ar trebui să-l străbată, se va întoarce de drept în domeniul public al statului. Şi praful se va alege de investiţia pentru care autorităţile fac demersuri din 2005 încoace!

Citit 4796 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.