Dosarul pentru demolarea Mehid, depus la Primărie

Dosarul pentru demolarea Mehid, depus la Primărie

Arhiva ”Viața liberă”
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
1 comentariu

Dosarul întocmit de firma gălăţeană Supercon pentru demolarea ruinelor fostei întreprinderi Mehid de pe bd. Coşbuc a fost depus la Registratura Primăriei Galaţi joi, 4 iulie. Dosarul este aproape complet, din el lipseşte numai un document de la direcţia locală de taxe şi impozite a municipalităţii, document care poate fi ridicat numai de un reprezentant al firmei bucureştene Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Mehid.

În termen de 30 de zile de la depunerea dosarului complet, Primăria va analiza proiectul şi toate documentele din dosar şi va trimite beneficiarului o adresă cu eventuale observaţii. Dacă totul este în regulă, iar asta este varianta cea mai optimistă, se va emite autorizaţia de demolare.

Clădiri de patrimoniu fără noroc. Licitaţii anulate pentru restaurare pe bani europeni [detalii]

Citit 6966 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2019 01:21

1 comentariu

  • postat de IonV Sâmbătă, 13 Iulie 2019 09:17 86.124.206.*** Link la comentariu
    0
    2

    Bucurati-va, bucurati-va ca se mai rade de pe fata Galatiului o intreprindere din care traiau cateva mii de persoane, care putea fi facuta profitabila... Vai de capul nostru! Murim pe lacomia si prostia noastra! Mehid, Inetof, IMNG, Textila, Apolo, ISCL, Fabrica de racoritoare, Fabrica de lapte, IVV, ... s-au dus toate si odata cu ele, Galatiul a ramas un oras de pensionari bolnavi! Bucurati-va! Tineretul studios, apt de munca a plecat in toate colturile lumii, dupa ce s-a scolit pe banii celor care astazi, avand nevoie de asistenta medicala, de pensii decente, pot doar sa viseze la ele, stingandu-se incet si sigur! Bucurati+va!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.