Galaţiul mai câştigă un secretar de stat

Galaţiul mai câştigă un secretar de stat
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Prin Decizia nr. 172, semnată de prim-ministrul României, Vasilica-Viorica Dăncilă, publicată luni în Monitorul Oficial, gălăţeanul Maricel Floricel Dima a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Pentru Dima este o avansare în funcţie. Din 23 februarie 2017, Maricel Floricel Dima activează ca subsecretar de stat în cadrul aceluiaşi minister, unde a fost numit prin decizia premierului Mihai Grindeanu.
Potrivit CV-ului publicat pe portalul ministerului, Maricel Dima este născut pe 23 august 1967 şi, înainte de a ajunge în ministerul condus de Petre Daea, a fost director executiv al Direcţiei Agricole Judeţene Galaţi şi director executiv al Camerei Agricole a Județului Galați. Gălăţeanul este doctor în Științe Agricole al Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iași, Facultatea de Agricultură.

Citit 4761 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 14:10

3 comentarii

 • postat de Mihai STROILA
  Miercuri, 31 Iulie 2019 20:37
  92.83.34.***
  In criza asta de adevar, de oameni sinceri, de prieteni adevarati, de respect, de onestitate, de un zambet sincer, de competente...Saraci in suflet, saraci in sentimente, saraci in valori- iata!- o veste minunata ce ne bucura pe noi, astea, ce ne preocupa sanatatea pamantului si exploatarea sa chibzuita, apa, cu bunele si relele ei, mediul, AGRICULTURA IRIGATA si roadele ei, IMBUNATATIRILE FUNCIARE in general si nu numai pe noi chiar pe multi galateni. Avem un secretar de stat in Ministerul Agriculturii, doctor, inginer agronom Maricel Floricel DIMA. E clar, ,,omul potrivit la loc potrivit,,, agricultor get-beget venit ,,din iarba,, si cu merite in aceasta activitate. E omul ce construieste in agricultura, nu care darama. El are curaj, carte si demnitate si un deficit imens de aroganta. Este omul nemaniei. Am realizat impreuna, el cu totala implicare in conceptie si executie, eu cu tehnica prin dirigentie de santier, a primei investitii din judet si printre primele din tara ,, Modernizarea Plotului de IRIGATII CPA-2 Foltesti din Sistemul de IRIGATII ,,Bratesul de Sus,, finantat de UE prin PNDR, Masura125 ,Submasura 125 a1 ,,IRIGATII si alte lucrari de ,,IMBUNATATIRI FUNCIARE,,, lucrare de pionerat , de complexitate ridicata si cu o realizare deosebita la care au participat oameni cu greutate cu educatie si inalta pregatire profesionala: DRUICA Stefan, fermier, agricultor galatean de toata isprava, proiectanti cu experinta in domeniu de la ISPIF, ing, BALTAGA Liviu si ing. IONASCU Mihai, SPECIALISTI in IMBUNATATIRI FUNCIARE de inalta pregatire profesionala si merite deosebite in domeniu. Am mentionat aceasta realizare pentru a arata ca stie sa-si aleaga oamenii pentru a face treaba buna.
  Are incredere in tineri chiar ii incurajeaza, doreste sa vina din spate acei tineri talentati, pregatiti si pasionati de agricultura. Pentru ca stie ca si-a construit cariera etapa cu etapa, in asa fel incat nu poate fi daramat la prima bataie de vant- pe cand succesul de o clipa, de o bataie de aripa, nu are baza, nu are istorie sau un concept puternic. Vorbim despre lucruri durabile care se construiesc in timp, pas cu pas, pasi mici, prin retete concrete, nu trisand. Iti trebuie carte, talent, daruire, apoi munca, seriozitate si mult bun simt- pe acestea, mai ales pe ultimile nu le poti scoate din reteta succesului si el nu este in deficit cu astea, ba, din contra, le are din belsug. Ca subsecretar de stat s-a ocupat, cu bune rezultate de Programul de IRIGATII si de Programul rosiilor. Sigu,r ma asteptam si eu la mai mult, dar ca secretar de stat are o alta arie de implicare si implementare, mai mare libertate de actiune. Eu cred in el, in capacitatea lui profesionala si cred ca va face mult mai multe pentru agricultura, pentru agricultura si viata de tara galateana si nu numai, pentru AGRICULTURA IRIGATA, pentru PAMANT, pentru IMBUNATATIRI FUNCIARE. Felicitari, ministre si HAI la IZBANDA! SUCCES!
  1
  2
  Raportează
 • postat de Geo
  Miercuri, 31 Iulie 2019 06:46
  5.13.196.***
  GALATIul inca e rampa de lansare pt comunisti.Is doar batatori din pme,zero pentru Galati
  8
  29
  Raportează
 • postat de ion
  Miercuri, 31 Iulie 2019 04:26
  92.114.82.***
  si unde-i cistigul?
  3
  42
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.