PSD, cu un senator mai puţin. Nicolae Marin a demisionat
Foto: Iulia Kelt

PSD, cu un senator mai puţin. Nicolae Marin a demisionat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, parlamentarul Nicolae Marin îşi anunţă demisia din calitatea de membru PSD şi de chestor al Senatului. Gestul vine după ce, pe 2 august 2019, a obţinut doar 49 de voturi candidând la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Galaţi, împotriva lui Dan Nica. Iar în luna mai, după alegerile europarlamentare, a cerut  în faţa grupurilor parlamentare reunite, prezidate de premierul Viorica Dăncilă, o „resetare” a conducerii PSD atât la nivel naţional cât şi la nivel local”.

„Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat. Pentru binele tuturor am hotărât să renunţ la calitatea de membru PSD şi la funcţia de Chestor al Senatului şi voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic”, anunţă, în postarea de pe Facebook, Marin Nicolae.

Nicolae Marin nu este la prima demisie din partidul pe lista căruia a câştigat mandatul de parlamentar. Politicianul a emigrat la PSD în octombrie 2013, de la PP-DD, partidul lui Dan Diaconescu. Conform biografiei prezentate pe site-ul Senatului, Nicolae Marin a absolvit Liceul nr. 16 Bucureşti Electrotehnica, apoi Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti - Facultatea de Management. În perioada 2000 – 2011 a fost „manager transporturi SC ŞTEFU ION SRL”, în 2012 a fost ales primarul comunei Pechea din judeţul Galaţi, iar la finele aceluiaşi an a fost ales senator PP-DD, renunând la Primărie.

Nicolae Marin este la al doilea mandat parlamentar şi, cel mai probabil, îşi mai doreşte unul. Rămâne de văzut pe lista cărui partid îl vom regăsi.   

Citit 3843 ori Ultima modificare Vineri, 23 August 2019 11:43

4 comentarii

 • postat de Gica meltean
  Luni, 26 August 2019 16:24
  85.133.96.***
  Cine este Dan Nica știm cu toții, nu am spus ca ar fi făcut ceva, Galatiul arată execrabil însă toate deciziile trec pe la el, dacă îți aduci aminte la alegerile anterioare urma sa fie o lupta între alți Doi grei ai urbei, Saghian și Ștefan care oricum nu e gălățean și ... Ptr ca Nica a zis ca ii ajunge; in urma acelei lupte se dezbina partidul motiv pt care s-a întors El Padrino și a câștigat din nou la scor. Așa ca era o formalitate sa îl învingă pe Marin tinand cont ca el l-a adus in partid. Te salut
  0
  4
  Raportează
 • postat de pentru Gica meltean
  Duminică, 25 August 2019 18:47
  188.24.238.***
  pentru Gica meltean
  Apropo, dar cine este Dan Nica?
  Ce f facut pentru Galati acest Dan Nica?
  suntem din ce in ce mai rau!
  Chair nimeni nu poate sa candideze impotriva lui Dan Nica?
  0
  8
  Raportează
 • postat de Dorel
  Duminică, 25 August 2019 13:54
  89.137.136.***
  Si asa le pleaca intelectualii PSD-ului,nu stiu sa comunice cu ei :(((
  2
  4
  Raportează
 • postat de Gica meltean
  Vineri, 23 August 2019 11:51
  86.167.94.***
  Domnule Marin, dacă nu a fost ceva orchestrat, Dvs știți mai bine, a fost o Nebunie totala sa candidați împotriva lui Dan Nica.. e păcat pentru județ ca vor rămâne in Parlament doar senatori și deputați de talia lui Marius Mitica..dar atât timp cât domina supremația ajutorului social in județul Galati dar și in municipiu va fi foarte greu sa piardă PSD in acest județ. Va salut, PS: GICA
  6
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.