Cât vor costa luminiţele de Sărbători

Cât vor costa luminiţele de Sărbători

Internet
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Au trecut zece luni, dar contractul în valoare de peste 40,38 milioane de lei fără TVA pentru delegarea pe patru ani a gestiunii serviciului de iluminat public din municipiul Galaţi - însemnând întreţinere, mentenanţă şi iluminat festiv - încă nu a fost atribuit.

În schimb, vă putem spune cine se va ocupa de "Realizarea conceptului tehnico-artistic personalizat, închirierea, montarea-demontarea echipamentelor pentru iluminatul festiv din municipiul Galaţi pentru Sărbătorile de Iarna 2019-2020". Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, licitaţia a fost câştigată de RC Energo Install, cu o ofertă de 641.850 de lei fără TVA. Valoarea totală estimată a contractului a fost de 993.950 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a fost "preţul cel mai scăzut".

Ar mai fi de spus doar că pentru iluminatul festiv de la sărbătorile din iarna trecută suma efectivă pe care Primăria susţine că a plătit-o a fost de 1.641.595 de lei fără TVA.

Citit 1229 ori Ultima modificare Joi, 31 Octombrie 2019 01:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro