Deputatul Boldea vrea şefia tineretului PD-L

Deputatul Boldea vrea şefia tineretului PD-L
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Mihail Boldea este singurul gălăţean care în acest moment aspiră la o funcţie importantă în PD-L. Tânărul politician ne-a declarat că intenţionează să candideze la şefia organizaţiei naţionale de tineret a PD-L.

Ce-l recomandă pentru această funcţie pe care, interimar, o ocupă fiica preşedintelui, europarlamentara EBa?

„Este o funcţie la care pot  accede, având vârsta până în 35 de ani. Fiind deputat, nu ocup o funcţie executivă, deci am timpul necesar să mă ocup de organizaţia naţională de tineret”.

„Experienţa din colegiul meu mă ajută să organizez şi reorganizez activitatea. Am mai condus organizaţia de tineret de la Galaţi, dar este o diferenţă între politica la nivel naţional şi cea la nivel judeţean”, ne-a declarat Boldea.

Deputatul a argumentat că Elena Băsescu este mai tot timpul la Bruxelles, iar Tineretul PD-L trebuie condus de cineva aflat în ţară.

„Am sprijinul Organizaţiei Judeţene de Tineret Galaţi, a dlui Mircea Toader, şi mă bazez şi pe sprijinul unor organizaţii din ţară. Deocamdată am doar intenţia de a candida, deci discuţia este prematură”.

„Având în vedere că alegerile sunt peste şapte luni, în septembrie, până atunci se pot întâmpla multe. Discutăm în septembrie”, ne-a declarat Boldea.

Deputatul nu se teme de concurentul său la şefia naţionalei de tineret a PD-L, deputatul de Vrancea Răzvan Mustea, despre care se spune că ar avea sprijinul Elenei Băsescu. 

Citit 931 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.