Sediu futurist pentru Muzeul de Artă Vizuală

Sediu futurist pentru Muzeul de Artă Vizuală

Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
2 comentarii

”Se lucrează intens la noul sediu al Muzeului de Artă Vizuală, astfel încât la începutul acestei veri clădirea să fie gata la roşu. Se montează ultimii stâlpi circulari la structura metalică a amfiteatrului, se toarnă beton şi se lucrează la partea de fier beton pentru ultimul etaj al corpului de clădire dinspre strada Traian (de la intrarea în noul muzeu). Sunt aproximativ 30 de muncitori pe şantier, iar de săptamâna viitoare numărul lor va creşte. În perioada următoare va fi finalizată partea de structură metalică, astfel încât să înceapă lucrările şi la pereţii amfiteatrului. Este o lucrare de aproximativ cinci milioane de euro, bani din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi. La finalul lucrărilor, Galaţiul va avea cel mai modern sediu al unui muzeu de artă din România”, a declarat, pe 23 ianuarie, președintele Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea.
Despre o serie de obiective de investiții pe care șeful CJ le menționează ca fiind aproape de finalizare, dar și despre alte precizări legate de activitatea instituției, într-un viitor număr al cotidianului nostru.

Citit 3901 ori Ultima modificare Vineri, 24 Ianuarie 2020 17:57

2 comentarii

 • postat de Pict Marți, 28 Ianuarie 2020 18:50 89.137.136.*** Link la comentariu
  1
  4

  Trebuie la acest muzeu si o sala in care pictorii amatori sa isi expuna lucrarile prin rotatie pt ca asa e decent si firesc. O camaruta acolo unde pot fi vizualizate si lucrarile amatorilor..elevi, stuenti si toate varstele. Uneori talentele stau ascunse.

  Raportează
 • postat de Taranu Taran Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020 12:09 93.122.250.*** Link la comentariu
  35
  15

  Felicitari si mult succes in toate domenile publice domnului Costel Fotea . Votez PSD ! Votez Costel Fotea !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.