UPDATE. Transurb anunţă întârzieri pe opt trasee de transport în comun
Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE. Transurb anunţă întârzieri pe opt trasee de transport în comun
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

UPDATE, 5 februarie 2020. Printr-un anunţ postat pe pagina de Facebook, compania publică de transport în comun, Transurb SA, informează călătorii că se vor înregistra întârzieri ale mijloacelor de transport pe opt trasee: "Stimați călători, din cauza lucrărilor de modernizare a străzii Siderurgiștilor, se vor înregistra întârzieri în graficele traseelor 7, 11, 17, 18, 19, 20, 22 și 39".

Reamintim că este abia prima zi în care traficul rutier pe strada Siderurgiştilor a fost închis pe partea dreaptă, pe direcţia de deplasare către Piaţa Energiei, şi se desfăşoară pe partea stângă a arterei, în ambele sensuri.


Începând de miercuri, 5 februarie 2020, traficul rutier pe strada Siderurgiştilor se va închide pe partea dreapta, pe direcţia de deplasare către Piaţa Energiei, anunţă Primăria Galaţi. Traficul rutier se va desfăşura pe partea stângă a străzii Siderurgiștilor, în ambele sensuri.

Primăria precizează că în intersecţiile străzii Siderurgiştilor cu arterele Gheorghe Doja şi Anghel Saligny se va introduce o nouă reglementare "Obligatoriu înainte şi la dreapta", respectiv "Interzis la stânga", pentru toate autovehiculele ce se deplasează pe străzile Doja şi Saligny. Excepţie de la această regulă vor face doar mijloacele de transport în comun ale societăţii Transurb.

„Le mulţumim participanţilor la trafic pentru înţelegerea de care vor da dovadă pe timpul derulării lucrărilor”, transmite Primăria explicând că măsurile sunt necesare în scopul executării lucrărilor din proiectul "Modernizare linii tramvai şi carosabil străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918".

Primăria mai precizează că, „pentru siguranţa participanţilor la trafic, începând de joi, 6 februarie 2020, limita de viteză pe strada Traian, pe tronsonul cuprins între străzile Alexandru Măcelaru şi Cetăţianu Ioan, se va modifica de la 70 km/h la 50 km/h”.

Citit 17461 ori Ultima modificare Joi, 06 Februarie 2020 13:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.