Asfalt pe credit

Asfalt pe credit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La şedinţa extradordinară de joi, consilierul local PNL Mihail Bucatanschi l-a rugat insistent pe primarul Dumitru Nicolae să asfalteze gropile.

Nicolae i-a informat pe aleşi că va lua un credit pentru a reface străzile care au fost afectate de ISPA. „În următorii doi ani nu am pe agendă decât să refac străzile şi trotuarele”, a dat asigurări edilul urbei.

Până la asfalt, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco anunţă că au început plombările în zonele cele mai circulate ale oraşului. Deşi e greu să ne ferim de gropi, cantitatea totală de mixtură asfaltică specială utilizată de la începutul anului este de 32,8 tone!

Unde s-a plombat? Potrivit viceprimarului, pe 24 februarie, trei echipe ale Ecosal au acţionat în mai multe zone ale oraşului, folosind în total 13,15 tone de asfalt.

„Pe strada Bălcescu s-au acoperit cu 3,75 tone de mixtură gropile de la intersecţia cu strada Gării până la cea cu strada Lahovary. În Bariera Traian, s-au acoperit toate gropile din intersecţia semaforizată, din apropierea Spitalului de Boli Infecţioase, din intersecţia G. Coşbuc cu H. Coandă (în zona Patinoarului) şi cea cu Aurel Vlaicu. S-au folosit 6 tone de material”.

„A treia echipă a acţionat pe strada Constructorilor, strada Fagului (în zona Şcolii nr. 10), strada Brăilei (în zona Spitalului de Urgenţă, a Service-ului Vechi şi intersecţia cu strada Stadionului). S-au folosit 3,4 tone”, a declarat Ciumacenco.

Plombările de pe Bălcescu vor fi cu siguranţă o mare surpriză pentru conducătorii auto care se vor întreba retoric şi cu multe urări de bine, de ce nu le văd…

Cât rezistă totuşi plombările? Viceprimarul susţine că, teoretic, valabilitatea unei plombe este de 6 luni, dar asta nu înseamnă că, după expirarea acestui termen, automat, plomba cedează. Unele plombe au rezistat ani de zile.

Citit 797 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.