Până când NU se pot face programări la Evidenţa Persoanelor

Până când NU se pot face programări la Evidenţa Persoanelor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Silviu Bacalum, directorul executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanei (SPCLEP), a anunțat că, "până pe data de 29 mai, nu se mai pot face noi programări telefonice în vederea depunerii documentelor pentru eliberarea actelor de identitate".

În lunile iunie şi iulie, Serviciul de Evidenţă îşi va modifica programul de lucru cu publicul astfel: de luni până vineri, de la 8,00 la 20,00, atât pentru primiri, cât şi pentru eliberări de documente. "Începând cu luna iunie, depunerea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate se va face doar în urma programării on-line pe site-ul https://buletine.primariagalati.ro, care va fi disponibil după actualizarea noului program", precizează directorul SPCLEP.

Cărţile de identitate, cărţile de identitate provizorii, menţiunile de stabilire a reşedinţei care au expirat în perioada 16 martie - 15 mai sunt valabile pe teritoriul României până pe 15 august.

"Pentru că există un număr mare de solicitări urgente, vă recomandăm să amânaţi cât de mult posibil preschimbarea actelor de identitate, în scopul evitării cozilor şi pentru a minimiza riscul îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2", face apel Silviu Bacalum.

Citit 1813 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.