Picu Roman şi Bogdan Ciucă, pe un mesh al PPU

Picu Roman şi Bogdan Ciucă, pe un mesh al PPU
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Numele viceprimarului UNPR Picu Apostol Roman şi al fostului deputat PC Bogdan Ciucă apar, alături de Eugen Durbacă, pe un mesh al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) – filiala judeţeană Galaţi, afiş care acoperă faţada laterală a uneia dintre clădirile din zona centrală a oraşului. 

Aşa cum aţi putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, PPU (social-liberal) a apărut pe scena politică gălăţeană prin trecerea deputatului Eugen Durbacă de la Pro România în acest nou partid. Curioşi să aflăm dacă scrierea numelui său pe mesh-ul PPU reprezintă o oficializare a înrolării în acest partid, l-am contactat pe viceprimarul Picu Roman. Acesta şi-a reconfirmat intenţia de a-şi duce la bun sfârşit mandatul de consilier local şi viceprimar UNPR, onorând, astfel, voturile date de cetăţeni. Ne-a explicat însă că prezenţa numelui său pe afiş este doar o declaraţie de susţinere din partea PPU. Viceprimarul a precizat că, în urma discuţiilor purtate cu Eugen Durbacă, şi-a dat acceptul pentru acest lucru, având în vedere că planurile sale de viitor se leagă de PPU.

Cât despre Bogdan Ciucă, am aflat că ar urma să se întoarcă în politică, ba chiar să preia conducerea filialei judeţene a PPU.

Citit 2806 ori Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2020 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.