Fostul ”Grand Hotel”, sediu de campanie pentru PNL şi USR PLUS

Fostul ”Grand Hotel”, sediu de campanie pentru PNL şi USR PLUS
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Fostul "Grand Hotel" de pe strada Domnească nr. 38, înscris în Lista monumentelor de istorice de arhitectură ale oraşului, care a servit, multă vreme, drept sediu Primăriei municipiului Galaţi, a fost închiriat. Până la finele anului, imobilul va fi sediu comun de campanie pentru PNL şi USR PLUS.

Clădirea a găzduit luni, 27 iulie, primul eveniment politic: preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă, preşedintele USR Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, şi presedintele PLUS Galaţi, Bogdan Dumitrescu, au semnat, în faţa presei, protocolul de susţinere a candidaţilor unici: Bogdan Rodeanu - pentru Primăria municipiului Galaţi şi George Stângă - pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

"Am ales această clădire pentru că este un simbol istoric al municipiului Galaţi. Clădirea are o istorie zbuciumată, dar este reprezentativă pentru municipiul Galaţi, pentru judeţul Galaţi, şi atunci când ne dorim să construim trainic în judeţul nostru, pe termen lung trebuie să ne legăm de lucrurile reprezentative pentru judeţul Galaţi. Împreună vom suporta toate cheltuielile şi clădirea este închiriată integral, va fi sediu comun de campanie pentru cele trei formaţiuni politice şi va fi la dispoziţia noastră până la sfârşitul acestui an", a declarat George Stângă, precizând că valoarea chiriei este confidenţială.

Citit 4139 ori Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2020 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.