Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

Fostul "Grand Hotel" de pe strada Domnească nr. 38, înscris în Lista monumentelor de istorice de arhitectură ale oraşului, care a servit, multă vreme, drept sediu Primăriei municipiului Galaţi, a fost închiriat. Până la finele anului, imobilul va fi sediu comun de campanie pentru PNL şi USR PLUS.

Clădirea a găzduit luni, 27 iulie, primul eveniment politic: preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă, preşedintele USR Galaţi, deputatul Bogdan Rodeanu, şi presedintele PLUS Galaţi, Bogdan Dumitrescu, au semnat, în faţa presei, protocolul de susţinere a candidaţilor unici: Bogdan Rodeanu - pentru Primăria municipiului Galaţi şi George Stângă - pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

"Am ales această clădire pentru că este un simbol istoric al municipiului Galaţi. Clădirea are o istorie zbuciumată, dar este reprezentativă pentru municipiul Galaţi, pentru judeţul Galaţi, şi atunci când ne dorim să construim trainic în judeţul nostru, pe termen lung trebuie să ne legăm de lucrurile reprezentative pentru judeţul Galaţi. Împreună vom suporta toate cheltuielile şi clădirea este închiriată integral, va fi sediu comun de campanie pentru cele trei formaţiuni politice şi va fi la dispoziţia noastră până la sfârşitul acestui an", a declarat George Stângă, precizând că valoarea chiriei este confidenţială.

Citit 2951 ori Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2020 15:05

2 comentarii

 • postat de Akbar Marți, 28 Iulie 2020 20:11 5.13.152.*** Link la comentariu
  3
  9

  Un hotel a ajuns simbol istoric al municipiului Galati !
  Cladirea are, intr-adevar, o istorie "zbuciumata" de "cea mai veche meserie din lume" practicata de damele de companie, ce se "zbuciumau" cu afaceristii locali sau capitanii de nave, prin camerele hotelului, zona fiind cunoscuta la acele timpuri ca ”strada felinarelor rosii”.
  Acum e sediul de campanie. De altfel, politica e o c...., deci locatia e perfecta !

  Raportează
 • postat de Cetatean Marți, 28 Iulie 2020 07:08 5.13.173.*** Link la comentariu
  3
  6

  Dar si o groaza de bani s-a dat spre inchiriere

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro