Se pregăteşte sediu nou pentru DNA

Se pregăteşte sediu nou pentru DNA

Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
2 comentarii

Până pe 21 septembrie, Primăria Galaţi aşteaptă ofertele din partea proiectanţilor interesaţi să realizeze documentaţia necesară pentru reabilitarea imobilului de pe Basarabiei nr. 4. Este vorba despre fostul sediu al SC Transurb, pe care municipalitatea vrea să îl reabiliteze şi modernizeze, iar pentru asta are nevoie de expertiză tehnică şi documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie. Valoarea estimate a contractului este de 60.000 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".

Reamintim că, încă de la finele anului 2018, SC Transurb s-a mutat în Autobază, pe strada George Coşbuc nr. 252, dar schimbarea sediului social a fost aprobată abia în august anul trecut. La acel moment, autorităţile declarau că pentru spaţiul rămas gol există o solicitare din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de a se muta cu sediul de pe strada Cuza în fostul sediu al celor de la Transurb de pe strada Basarabiei. În locul DNA ar fi urmat să vină Colegiului Medicilor.

Rămâne de văzut dacă aceste planuri au mai rămas valabile şi mai ales cât va costa reabilitarea clădirii de pe Basarabiei nr. 4.

Citit 2585 ori Ultima modificare Duminică, 13 Septembrie 2020 23:28

2 comentarii

 • postat de ion Marți, 15 Septembrie 2020 00:50 89.137.230.*** Link la comentariu
  2
  13

  DNA Galati? Exista?!! Eu l-as numi departamentul national al fricosilor! Adica le e frica sa se ia de mafia din oras ca nu comva sa pateasca ce a patit Codruta. Asta era semnalul dat de ministru...stati cuminti si mancati si voi si noi. De restul nu ne intereseaza. Intelegeti? Cine sa destructureze mafia de la Galati? Toti se cunosc cu toti.

  Raportează
 • postat de Tudor V Luni, 14 Septembrie 2020 18:36 89.136.0.*** Link la comentariu
  3
  8

  Pamflet. Pe marginea acestei stiri, spunea un client al unei terase, ca actuala administratie se ”pune bine” cu DNA sa scape de dosare! Oare din acest motiv sa nu fie prea ”vizibila” existenta acestei structuri la Galati? Exceptand ”cazuri” anuale sau chiar la 2-3 ani, ale unor functionari acuzati de coruptie (2-3000 Euro), ce e drept cu prejudicii mai marisoare (dar acestea pot fi contestate si combatute cu ”experti cumparati”, de unde rezulta daca nu achitare, cel mult o condamnare cu suspendare, si, ulterior promovarea ”pacientului” pe listele parlamentare ale unui partid aflat in ”foame”! In fostul sediu al Parchetelor de pe str. Basarabiei, ”bate vantul” si spun vecinii de peste strada ca seara/noaptea ”bantuie lanterne” ce ias cu saci in spate! Acolo ce structura mai adaposteste primaria?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.