Se pregăteşte sediu nou pentru DNA

Se pregăteşte sediu nou pentru DNA
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Până pe 21 septembrie, Primăria Galaţi aşteaptă ofertele din partea proiectanţilor interesaţi să realizeze documentaţia necesară pentru reabilitarea imobilului de pe Basarabiei nr. 4. Este vorba despre fostul sediu al SC Transurb, pe care municipalitatea vrea să îl reabiliteze şi modernizeze, iar pentru asta are nevoie de expertiză tehnică şi documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie. Valoarea estimate a contractului este de 60.000 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut".

Reamintim că, încă de la finele anului 2018, SC Transurb s-a mutat în Autobază, pe strada George Coşbuc nr. 252, dar schimbarea sediului social a fost aprobată abia în august anul trecut. La acel moment, autorităţile declarau că pentru spaţiul rămas gol există o solicitare din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de a se muta cu sediul de pe strada Cuza în fostul sediu al celor de la Transurb de pe strada Basarabiei. În locul DNA ar fi urmat să vină Colegiului Medicilor.

Rămâne de văzut dacă aceste planuri au mai rămas valabile şi mai ales cât va costa reabilitarea clădirii de pe Basarabiei nr. 4.

Citit 2977 ori Ultima modificare Duminică, 13 Septembrie 2020 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.