Dezbaterea nu a fost dorită de toți candidații la postul de primar

Dezbaterea nu a fost dorită de toți candidații la postul de primar
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Din păcate, dezbaterea pe care "Viaţa liberă" o programase pentru miercuri, ora 11,00, la sediul redacţiei, între candidaţii pentru postul de primar al Galaţiului, nu va avea loc. Aşa cum am specificat în anunţul iniţial, condiţia principală era ca toţi candidaţii să participe la dezbatere, lucru care, din păcate, nu a fost dorit de toţi cei 11 reprezentanţi ai spectrului politic local.

Cătălin Cristache (PMP), Ionuţ Pucheanu (PSD), Picu Apostol Roman (PPU social-liberal) şi Emanuel Olaru (Re:Start România) nu au confirmat prezenţa dumnealor la eveniment, demonstrând astfel că nu îşi doresc o asemenea dezbatere de idei.

Le mulţumim pentru disponibilitate şi promptitudine celorlalţi candidaţi - Bogdan Rodeanu (Alianţa USR PLUS), Cristian Dima (ALDE), Andrei Velea (PACT pentru Galaţi), Daniela Simona Vreme (independent), Ştefan Baltă (PER), Adriana Elena Tudor (AUR) şi Marius Stan (Pro România) - care s-au arătat interesaţi de iniţiativa noastră.

UPDATE: În urma anunţului nostru, am fost contactaţi telefonic de Emanuel Olaru, candidatul Re:Start România, care ne-a informat că a fost interesat să participe la dezbatere, dar din păcate mesajul dumnealui nu a ajuns la noi dintr-o eroare tehnică.
Citit 4937 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Septembrie 2020 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.