Nouă investiţii noi în comunele gălățene. Atribuiri de aproape cinci milioane de lei

Nouă investiţii noi în comunele gălățene. Atribuiri de aproape cinci milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Nouă proceduri de achiziții publice au fost atribuite, în ultima perioadă, la nivelul comunelor gălățene, conform datelor afișate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Astfel, în materie de infrastructură locală, în comuna Bălășești se va lucra pentru modernizarea rețelei de drumuri din satul Ciureștii-Noi, de execuția acestei investiții fiind responsabilă asocierea dintre vălmărenii de la Brialbet SRL și Drum Design SRL Focșani, la o valoare atribuită de 475.000 de lei. Și la Movileni, compania Brialbet a câștigat lucrări de infrastructură, aici fiind vorba despre modernizarea străzii Dispensarului din comună, pentru circa 511.000 de lei.

În comuna Oancea, lucrările se desfășoară pentru proiectarea și execuția lucrărilor de extindere a frontului de captare a apei, precum și a rețelei de aducțiune apă. Asocierea dintre Meridian Construct SRL și Aste Consult SRL va realiza acest obiectiv de investiții, valoarea contractului fiind de 386.000 de lei.

La Grivița, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea dispensarului medical comunal vor fi în sarcina asocierii dintre Amenajări Ivcons SRL din Ivești de Vaslui, Eldac Grup SRL, în calitate de subcontractant, și Bac-Cosada SRL, terț, contra a 1,04 milioane de lei.

Apropiata începere a anului școlar în condiții cu totul speciale se înscrie pe lista preocupărilor de la Brăhășești. Aici, proiectarea tehnică și executarea lucrărilor pentru înființarea unei grădinițe în satul Toflea au revenit, în urma derulării procedurilor de achiziții publice, asocierii Malv Bloc SRL (județul Bacău) - Structi Punct SRL - Luxtrans SRL (terț), pentru aproximativ 1,11 milioane de lei. Tot în Brăhășești, extinderea grupurilor sanitare de la Școala Nr. 1 le-a revenit tecucenilor de la Vila SA, costul acestor lucrări fiind de 517.000 de lei.

Totodată, în comuna Fundeni, dotarea Școlii "Sfinții Trei Ierarhi" din satul Hanu Conachi i-a revenit companiei prahovene Merval Grup SRL, la o valoare a contractului de 115.000 de lei.

Pentru folteșteni se anunță realizarea unui teren multisport în satul Stoicani. De acest lucru se va ocupa operatorul specializat Sport Play Systems SRL din Turda, valoarea contractului fiind de 291.000 de lei.

În fine, la Liești, s-a parafat achiziționarea în leasing a unei autospeciale de salubrizare, la valoarea de 480.000 de lei. Asocierea dintre Grădinariu Import-Export SRL, Omniasig Vienna Insurance Group SA (subcontractant) și BCR Leasing IFN SA este responsabilă pentru închiderea procedurii de achiziție publică.

Citit 2747 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.