Ce se va întâmpla cu sediul UNPR Galaţi

Ce se va întâmpla cu sediul UNPR Galaţi
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Partidul Uniunea Naţională Pentru Progresul României (UNPR) a cam apus de pe scena politică gălăţeană şi nu numai. Ultimii activişti ai săi – fostul viceprimar Picu Apostol Roman şi o parte dintre foştii consilieri locali – s-au mutat cu arme şi bagaje la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), de pe lista căruia au candidat, fără succes, la alegerile locale. Ba mai mult, la alegerile parlamentare UNPR nu a avut candidaţi la Galaţi.

Tocmai de aceea, nu puţini sunt gălăţenii care ne-au întrebat ce se întâmplă cu sediul acestui partid, situat la parterul blocului B de pe strada Domnească nr. 142. Şi dacă nu ar putea fi valorificat în interesul studenţilor, în loc să zacă gol şi să se degradeze ca orice imobil nefolosit.

Pentru a le putea oferi un răspuns, am solicitat Primăriei Galaţi să ne spună ce se întâmplă cu acest spaţiu generos ocupat de UNPR şi dacă există planuri pentru el. „Spațiul situat în strada Domnească nr. 142, bloc B, parter, este înregistrat în patrimoniul privat al municipiului Galați. Este închiriat Partidului Uniunii Naționale pentru Progresul României - Organizația Județeană Galați, în baza unui contract cu valabilitate până la data de 13 iunie 2021. Chiria lunară este în cuantum de 116,99 lei.

Pentru acest spațiu, Partidul Uniunea Națională pentru Progresul României - Organizația Județeană Galați nu are datorii la plata chiriei sau a utilităților. Până la data predării către municipalitate, Primăria nu poate dispune de acest spațiu”, ne-a comunicat Biroul de presă al administraţiei locale.

Citit 3793 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 22:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.