Trafic dat peste cap şi trasee de transport modificate pe strada Brăilei

Trafic dat peste cap şi trasee de transport modificate pe strada Brăilei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Traficul rutier şi traseele de transport public local vor fi afectate începând de miercuri, 16 decembrie, până vineri, 18 decembrie 2020, de lucrările de frezare – asfaltare care se vor executa etapizat pe strada Brăilei, la intersecția cu strada Regiment 11 Siret și la intersecția cu strada G-ral Alexandru Cernat. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de Primăria Galaţi.

„Pentru buna desfășurare a lucrărilor de asfaltare, în data 17 decembrie 2020, în intervalul orar 9,00 – 15,00, va fi interzis virajul la stânga la intersecția cu strada Regiment 11 Siret pentru autovehiculele care circulă pe strada Brăilei, pe sensul de mers către Inelul de Rocadă, precum și pentru cele de pe sensul de mers către strada G-ral. Alexandru Cernat. De asemenea, autovehiculele de pe strada Regiment 11 Siret și cele de pe bulevardul George Coșbuc vor fi dirijate la dreapta, cu mențiunea că autovehiculele de pe bulevardul George Coșbuc și cele de pe strada Brăilei, pe sensul de mers către strada G-ral. Cernat, atunci când lucrările o vor permite, vor fi dirijate și la stânga”, explică administraţia locală.

În data 18 decembrie 2020, în intervalul orar 9,00 – 15,00, se vor realiza lucrări de asfaltare pe strada Brăilei, la intersecția cu strada G-ral. Alexandru Cernat, zona dintre scuaruri, traficul rutier fiind reglementat astfel: „se interzice efectuarea virajului la stânga a autovehiculelor care circulă pe str. Brăilei și vor fi dirijate la dreapta autovehiculele care circulă pe strada G-ral. Alexandru Cernat”, precizează Primăria.

În transportul local de călători, pe 17 decembrie 2020, între orele 09,00 și 15,00, vor interveni numeroase modificări.

Conform Primăriei, autobuzele de pe traseele 9, 16, 19, 22 și 29, pe sensul de mers către Țiglina I, nu vor mai parcurge strada Regiment 11 Siret și vor continua traseul pe strada Brăilei către Inelul de Rocadă.

Traseul 23, pe sensul de mers către bulevardul George Coșbuc, va fi deviat la Poliția Județeană pe strada Constructorilor – strada Gheorghe Doja – strada Crizantemelor.

Mijloacele de transport de pe traseele 12 și 34, pe sensul de mers spre Centru, vor vira la dreapta pe strada Brăilei de pe bulevardul George Coșbuc și vor întoarce la Poliția Județeană.

Circulația troleibuzelor nu va fi afectată.

„Restricțiile de trafic se vor ridica imediat ce lucrările de asfaltare în intersecțiile menționate vor fi finalizate, chiar dacă limita de timp anunțată inițial nu a fost atinsă. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită”, transmite Primăria municipiului Galaţi.

Citit 6617 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 22:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.