Focurile de artificii dorite de Primărie n-au primit aviz

Focurile de artificii dorite de Primărie n-au primit aviz
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Focurile de artificii cu care Primăria municipiului Galaţi ar fi vrut să marcheze, în trei locuri din oraş, intrarea în 2021, au eşuat. Potrivit informaţiilor oficiale, evenimentele nu vor mai avea loc întrucât nu s-a obţinut avizul de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, Primăria municipiului Galaţi lansase o achiziţie publică pentru spectacole cu focuri de artificii de Revelion 2021, în trei locuri din oraş. Valoarea estimată a contractului era de 134.000 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut”.

Conform datelor furnizate la solicitarea noastră, oferta declarată câștigătoare a contractului de achiziție publică a fost cea depusă de SC Gaby Modelles Events SRL Buzău cu o ofertă financiară în valoare de 93.000 de lei fără TVA, pentru spectacole cu focuri de artificii în data de 31 decembrie 2020, în trei locuri din Galați, în intervalul orar 00.00-00.15, cu durată de maximum zece minute.

Deşi autorităţile explicau că îşi doresc ca focurile de artificii să poată fi privite de gălăţeni din balcoane sau de la ferestrele locuinţelor, pentru a se respecta reglementările impuse de pandemie iată că intenţiile lor nu s-au concretizat.

Citit 6773 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Ianuarie 2021 01:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.