PE SURSE. Cine ar putea fi viceprimarul municipiului Galaţi

PE SURSE. Cine ar putea fi viceprimarul municipiului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Lucian Andrei ar putea fi, potrivit surselor noastre, propunerea grupului PSD şi a primarului Ionuţ Pucheanu pentru funcţia de viceprimar al municipiului Galaţi, la şedinţa ordinară a Consiliului Local de miercuri, 24 februarie 2021. Nu este singurul nume vehiculat pentru a ocupa biroul de viceprimar lăsat liber de Marius Humelnicu, devenit senator PSD. Pe lista de propuneri luate în calcul s-au mai aflat, conform surselor noastre, consilierii locali PSD Dumitru Poalelungi şi Marcela Costea.

Lucian Andrei este la al doilea mandat de consilier local. „Sunt inginer în transporturi format la Universitatea Politehnica din București, sunt absolvent de master în managementul calității în inginerie, și sunt un om care muncește în mediul disciplinat al căilor ferate, în domeniul siguranței circulației”, declara social-democratul în campania electorală a alegerilor locale din 2020. La acel moment, îşi exprima convingerea că expertiza și experiența lui sunt necesare în serviciul de transport public, informatizarea aparatului de specialitate al Primăriei, dar şi în activitatea de reglementare a serviciilor publice.

Rămâne de văzut dacă vor mai fi şi alte propuneri pentru funcţia de viceprimar al municipiului Galaţi şi care va fi rezultatul votului. Câştigătorul va fi coleg cu viceprimarul în funcţie al Galaţiului, social-democratul Sorin Enache.

Citit 3294 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2021 01:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.