Reglementări rutiere noi, pe strada 1 Decembrie 1918

Reglementări rutiere noi, pe strada 1 Decembrie 1918
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria Galați anunţă noi reglementări privind traficul rutier ce vor fi valabile în perioada 12 aprilie 2021 - 30 iunie 2021, necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare pe strada 1 Decembrie 1918.

"Circulația va fi oprită pe partea stângă a tronsonului cuprins între străzile Aurel Vlaicu și Piața Energiei, pe direcția de mers către strada Aurel Vlaicu. Se va putea circula însă pe firul drept al aceluiași tronson, în ambele sensuri. Important: autovehiculele care se deplasează pe strada 9 Mai, dinspre Drumul de Centură către strada 1 Decembrie 1918, vor avea indicatorul D3 "la dreapta" înainte de intersecția cu strada Crinului, fiind dirijați astfel către strada Tecuci. În circulația mijloacelor de transport în comun nu vor fi modificări, iar zona va fi semnalizată corespunzător", transmite Primăria.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Mutarea sau deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Citit 3645 ori Ultima modificare Luni, 12 Aprilie 2021 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.