UPDATE. Tarife propuse pentru Plaja „Dunărea”

UPDATE. Tarife propuse pentru Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

„La Plaja «Dunărea» vor fi două tarife. Pentru cei care doresc să vină doar la plajă şi să beneficieze şi de celelalte facilităţi pe care aceasta le permite - beach bar, food court, terenuri de handbal, minifotbal, baschet – tariful maximal ar putea fi de 20 de lei, iar pentru copii – jumătate din acest preţ.

Pentru acces full, la plajă, tobogane, bazine, tariful maximal este propus la 50 de lei pe zi, copiii plătind jumătate”, a declarat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, în emisiunea „Ediţie specială” de la ProLider FM.

 

Acestea sunt doar nişte propuneri, tarifele vor fi stabilite prin vot de aleşii locali.

Conform edilului, zona de aqua-parc (toboganele) este finalizată şi urmează să ajungă sistemul de valuri. Surprinzător, lucrările la plajă au rămas mai în urmă.


 „Mi-e greu să spun data. Mi-ar fi plăcut să fie 1 iunie, să corespundă cumva cu Ziua Copilului. Îmi place să mă amăgesc – ca să spun aşa - cu 15 iunie, dar cred că cel mai probabil va fi la 1 iulie. Tragem cât putem pentru a scurta termenele pentru a livra proiectul către cetăţeni”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, marţi seara, la Reperul Tv, despre redeschiderea Plajei „Dunărea”, modernizată şi reabilitată.

Edilul-şef susţine că lucrările sunt aproape finalizate, au mai rămas doar finisaje şi că banii pentru investiţie nu sunt o problemă.

Aşa cum aţi putut citi în ziarul "Viaţa liberă", pe lângă lucrările suplimentare atribuite recent, contractul iniţial, încheiat în aprilie 2019, pentru realizarea acestui obiectiv a suferit trei modificări importante: două majorări şi o prelungire cu opt luni. Valoarea totală a contractului a ajuns acum la peste 26,4 milioane de lei cu TVA, fără a pune la socoteală şi lucrările suplimentare, în valoare de peste 2,1 milioane de lei cu TVA.

Citit 11392 ori Ultima modificare Vineri, 21 Mai 2021 10:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.