Trasee de troleibuz scurtate pentru o oră

Trasee de troleibuz scurtate pentru o oră
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Primăria municipiului Galați anunţă că miercuri, 23 iunie 2021, între orele 09,00 și 10,00, traseele de troleibuz 102 și 104 vor fi scurtate, acestea urmând să întoarcă în centru (strada Brăilei - strada Domnească - Aleea Mavramol - strada Nicolae Bălcescu - strada Brăilei), întrucât rețeaua de contact va fi decuplată de la curent. Măsura se impune pentru executarea unor intervenții necesare pe strada Domnească, asupra unor arbori care prezintă un pericol în urma fenomenelor meteo extreme din ultimele zile.

Municipalitatea le mulţumeşte pentru înțelegere tuturor călătorilor.

Citit 3463 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 01:11

1 comentariu

 • postat de Nicu
  Marți, 22 Iunie 2021 20:05
  82.79.132.***
  Cand or sa fie taiate resturile de trunchi si scoase radacinile celor 5 - 6 copaci de pe strada Traian de pe partea Bisericii Armeneasca Sf. Maria, care sunt inalti de aprox. 10 m, toaletati de foarte mult timp ( au ramas NUMAI TRUNCHIURILE) si in diametru trunchiului de aprox. 1 m ? Asta numai un ex. concret pentru ca in Galati sunt o multine de cazuri similare.
  Dragos Magearu (directorul general al Gospodariei Urbane) impreuna cu staful responsabil cu peisagistica orasului are cunostinta de aceste lucruri ? Sau ei stiu numai de cosit iarba in cartiere si montat "caracatite" la rotile masinilor ? Scuze, de montatul "caracatitelor" este responsabil d-nul Cocu Marcel (Maricel).
  0
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.