Licitaţie cu strigare pentru alocarea locurilor de parcare

Licitaţie cu strigare pentru alocarea locurilor de parcare
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În perioada 9-11 noiembrie 2021, va avea loc licitația publică, cu strigare, pentru alocarea locurilor din parcările de domiciliu/reședință - cartier Mazepa I, subzona 16A, și cartier Micro 21, subzona 1 - A, B, C, etapa I, anunţă Primăria municipiului Galaţi. Cei care pot participa la licitaţie se regăsesc în tabelul publicat pe site-ul Primăriei şi la sediul din strada Domnească nr. 54.

"Potrivit legii, în vederea accesului în Primărie, participanții sau reprezentanții legali vor prezenta dovada vaccinării (certificat verde valid), trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau rezultatul negativ al unui test RT- PCR. Persoanele vizate vor prezenta și următoarele documente: carte de identitate și/sau procura în forma autentificată, în cazul reprezentanților legali.

Subliniem faptul că persoanele care nu se prezintă la ora și data la care a fost anunțată procedura de licitație, de pe site-ul Primăriei, pierd dreptul de a beneficia de un loc de parcare din cele licitate”, transmite Primăria Galaţi.

Citit 8418 ori Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.