Moş Crăciun a adus locuri de parcare... cu bani
Foto: Marian Calestru

Moş Crăciun a adus locuri de parcare... cu bani
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Nu mai puţin de 2.170 de lei reprezintă cea mai mare sumă pentru care s-a atribuit un loc de parcare rezidenţial în cartierul Micro 18, Subzona 4 - A, B, C, D, etapa a treia. Deşi valoarea este consistentă, nu depăşeşte recordul de adjudecare atins în etapa a doua - 2.500 de lei!

Cert este că anunţurile privind atribuirea locurilor de parcare din etapa a treia, pentru cartierul Micro 18, Subzona 4-A, B, C, D au fost publicate, în Ajun de Crăciun, pe site-ul Primăriei Galaţi. Este vorba despre cererile admise în etapa a treia, însoțite de tabelul cu beneficiari, dar şi despre procesul-verbal de alocare a locurilor în urma licitațiilor ce s-au desfășurat în perioada 20-22 decembrie 2021.

Conform Primăriei, tariful pentru abonamentul de parcare/reședință din etapa a treia, cartier Micro 18, subzona 4 - A, B, C, D, se poate achita în termen de zece zile lucrătoare, cu precizarea că acest termen se va prelungi cu perioada în care Direcția de Impozite, Taxe și alte Venituri Locale nu va avea program de lucru.

"Achitarea tarifului pentru abonamentul de parcare de domiciliu/reședință se poate face prin următoarele modalități de plată: cu numerar sau cu cardul bancar la sediile Direcției de Taxe, Impozite și alte Venituri locale; on-line pe ghiseul.ro; Self Pay.

Ridicarea abonamentului se va face după cinci zile de la achitarea contravalorii acestuia de la sediul Primăriei municipiului Galați, din strada Domnească nr. 54", transmite administraţia locală.

Citit 4963 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Ianuarie 2022 10:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.