Maricel Oancea a demisionat din PNL

 Maricel Oancea a demisionat din PNL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În locul lui va intra în Consiliul Local tânărul medic Raul Mihailov, absolvent al facultăţii de profil de la Galaţi *

Fostul lider sindical Maricel Oancea şi-a depus ieri demisia din PNL. Oancea a participat marţi după-amiază la şedinţa de îndată a Consiliului Local, dar se gândea deja să spună adio carnetului de partid.

Ceea ce a şi făcut. Renunţarea la cariera politică liberală va atrage după sine şi pierderea mandatului de ales al Galaţiului, dar Oancea nu regretă acest lucru. „Renunţ la tot pentru că vreau libertate! Fac acest gest din cauza diferenţelor ireconciliabile dintre mine şi domnul Marius Stan.

Discuţiile dintre mine şi domnia sa durează de ceva timp şi sunt legate de modul în care am votat la anumite proiecte de hotărâre, începând cu cele care vizau Apaterm.

Nu pot să votez aşa cum îmi dictează cineva. Din acest moment, mă consider demisionar. Îi respect pe majoritatea foştilor mei colegi de partid şi pe domnul preşedinte Dobre, dar nu mai pot accepta situaţia şi continua în PNL”, ne-a declarat Maricel Oancea. 

Echipa de consilieri locali PNL va fi completată cu tânărul Raul Mihailov, de profesie medic, absolvent al Facultăţii de Medicină din Galaţi.

Citit 1491 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.