Cine a „pierdut” o sacoşă cu buletine de vot?

Cine a „pierdut” o sacoşă cu buletine de vot?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întrebare: ce faceţi dacă găsiţi în curtea dumneavoastră, sub gard, o sacoşă doldora de buletine de vot rămase, hăt!, de la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, din 19 mai 2007? Răspuns: Vă duceţi cu ele la PDL.

Şi ce credeţi că vor face democrat-liberalii cu actele? Nu, nu vor da fuga la Poliţie să reclame, ci le vor arăta în conferinţă de presă, aşa cum s-a întâmplat ieri.

Consilierul judeţean Iulian Aramă a prezentat o proba – un şomoiog de buletine de vot – declarând că i-au fost aduse de către un cetăţean care a preferat să rămână anonim.

Buletinele poartă ştampila secţiei de vot 304 din comuna Munteni, judeţul Galaţi. La întrebarea „Sunteţi de acord cu demiterea preşedintelui României, domnul Traian Băsescu?” sunt, toate, ştampilate pe „Nu”.

„Buletinele arată împotrivirea cetăţenilor faţă de demiterea preşedintelui şi consider că au fost extrase din urnă şi înlocuite cu buletine ştampilate cu „Da” pentru demiterea preşedintelui.

De unde ştiu că nu sunt din cele pe care noi trebuia să le punem în urnă? Sunt ştampile diferite! Cetăţeanul care ni le-a adus le-a găsit aruncate peste gard, în curte, acum două săptămâni.

Să sperăm că aşa ceva nu va mai întâmpla”, a declarat Iulian Aramă. Consilierului nici prin gând nu i-a trecut că ar trebui să meargă la Poliţie cu ele, dar la insistenţele presei a spus că o va face.

Citit 1611 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.