Concursuri pentru posturi libere la Primăria Galaţi

Concursuri pentru posturi libere la Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de referent, clasa III, grad profesional superior la Compartimentul Administrare Domeniul Public și Privat, Primăria Galaţi anunţă că organizează concurs de recrutare. Candidaţilor li se cer studii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat şi vechime de minimum şapte ani în specialitatea studiilor. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Primăriei până la data de 23 martie 2022. Proba scrisă este programată pe 4 aprilie 2022 şi va fi urmată de interviu.

Este anunţat şi un concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a postului temporar vacant de inspector de specialitate, grad IA la Biroul Elaborare și Implementare Proiecte de Dezvoltare. Candidaţii trebuie să fie licenţiaţi în științe economice, cu o vechime de măcar un an în specialitatea acestor studii şi să aibă cunoștințe certificate de management de proiect. Înscrierea la concurs se încheie pe 8 martie 2022, proba scrisă e programată pe 16 martie şi va fi urmată de interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul www.primariagalati.ro. şi de la Serviciul Resurse Umane și Salarizare, cam. 208, telefon 0236/307713.

Citit 14405 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2022 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.