Sute de cereri pentru atribuirea unui loc rezidenţial de parcare, respinse

Sute de cereri pentru atribuirea unui loc rezidenţial de parcare, respinse
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În urma verificării dosarelor depuse pentru atribuirea unui loc de parcare din  Etapa IV (Mazepa I - Zona 16, Micro 21 - Zona 1, Mazepa II - Zona 15, Țiglina II - zona 10 și Micro 18 - zona 4) a fost publicată, miercuri 23 martie 2022, pe site-ul Primăriei Galaţi, lista cu cererile declarate respinse. Motivele sunt diverse: datorii la bugetul local, deţinerea unui garaj ori faptul că autoturismul este înregistrat în alte localităţi – Bucureşti, Brăila, Frumuşiţa au Umbrăreşti.

“Solicitanții pot depune contestații în termen de trei zile lucrătoare de la data anunțului, urmând ca soluționarea acestora și aducerea la cunoștința publică a rezultatelor să se realizeze în termen de cinci zile lucrătoare.

Contestațiile se vor depune pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cererea de contestație nu poate avea ca obiect completarea dosarului depus inițial, procedura completării nefiind prevăzută în regulament”, precizează Primăria.

Citit 6407 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2022 09:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.