Transurb intră într-un weekend de două săptămâni
Foto: Marian Calestru

Transurb intră într-un weekend de două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Compania de transport public local a anunţat pe site-ul propriu şi pe pagina sa publică de Facebook că va intra într-un weekend de... două săptămâni, în perioada 15 aprilie - 1 mai 2022. Mai exact, Transurb îşi informează laconic călătorii că "mijloacele de transport public vor circula după programul stabilit pentru zilele de sâmbătă - duminică și sărbători legale". Argumentul? "Vacanța de primăvară din anul școlar 2021-2022 pentru elevii din toate ciclurile de învățământ, care începe în data de 15 aprilie 2022 și se termină pe 1 mai 2022".

Dincolo de faptul că un anunţ de o asemenea importanţă ar fi meritat mai mult decât o postare pe Facebook pentru a fi adus la cunoştinţa publicului, ne întrebăm dacă odată cu elevii intră în vacanţă şi celelalte categorii de călători - angajaţi, pensionari, şomeri, studenţi etc. Şi dacă ar fi momentul cel mai potrivit pentru aglomeraţie în mijloacele de transport în comun?!

Pe lângă faptul că autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele vor veni mai rar, şi cabinele de eliberare a titlurilor de călătorie vor funcţiona după un program adaptat. Mai exact, în zilele de 22, 23 și 25 aprilie 2022, programul va fi de la ora 10,00 la ora 18,00, iar în ziua de 24 aprilie 2022, chioşcurile Transurbvor fi închise. "Titlurile de călătorie pot fi achiziționate de la aparatele de încărcare/ reîncărcare carduri de transport și eliberare bilete cu QR code, de pe portalul web https://transportgalati.ro/ și prin intermediul aplicației "transportGalati", disponibilă pe Google Play", transmite operatorul de transport.

Citit 9493 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Aprilie 2022 02:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.