Concurs de recrutare. Primăria Galaţi are nevoie de un jurist cu experienţă
Foto: Marian Calestru

Concurs de recrutare. Primăria Galaţi are nevoie de un jurist cu experienţă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a anunţat pe portalul propriu că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul Juridic și Legalitate.

Candidaţilor li se cer: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință – științe juridice; vechime de minimum 7 ani în specialitatea studiilor.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei municipiului Galaţi din strada Domnească nr. 54, la Serviciul Resurse Umane și Salarizare, până la data de 3 mai 2022 ora 15,00.

Concursul se desfăşoară în trei etape: selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviul.

Proba scrisă este programată la data de 16 mai 2022, ora 10,00, iar interviul va avea loc într-un termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei municipiului Galaţi, telefon 0236/307713, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi pe site-ul www.primariagalati.ro, persoană de contact – Toporău Teofania – consilier – Serviciul Resurse Umane și Salarizare.

Ar mai trebui spus că şi că administraţia locală organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a  funcţiei publice de conducere vacante de șef birou, grad II – Biroul Informatizare.

Citit 1933 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Aprilie 2022 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.