Ce mai tăiem?

Ce mai tăiem?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reorganizarea ADP a fost prima „faţă” a restructurării impuse de OUG 63 care a bătut în cuie numărul de salariaţi pe care Primăria Galaţi va trebui să-i aibă.

Edilul urbei, Dumitru Nicolae nu vede cu ochi buni viitorul care ne aşteaptă: „Părerea mea proprie şi personală este că restructurarea care se face din economia românească nu a fost bine gândită”.

„Cât timp, într-o ţară ca a noastră, fiecare primărie are alt sistem, nu poţi să le pui pe toate la fel. Numai Ceauşescu a încercat”.

„A vrut să mergem cu stângul şi cu stângul s-a mers. La noi întâi se taie, pe urmă se numără. Nu se face o restructurare reducând 50 la sută din personal!”, a spus primarul.

Prea multe guri

Sarcastic medicul Gheorghe Bugeag, consilier local PC a încercat să glumească amar pe tema restructurării: „Ţara are prea multe guri de hrănit… există şi alte soluţii decât să tăiem salarii, tăiem oameni, tăiem salarii, tăiem oameni”.

Cine mai păzeşte şcolile?

Din toamnă? Nimeni. Reducerea efectivelor Poliţiei Comunitare de la 712 cadre la 290 va afecta şi  siguranţa copiilor noştri. „Nu mai putem asigura din toamnă paza la cele 40 de şcoli”, a declarat primarul Dumitru Nicolae.

Citit 1178 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.