Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali au decis, la recenta şedinţă a Consiliului, să schimbe denumirea Centrului Medico-Social Galaţi în Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale  Galaţi. Instituţia oferă servicii sociale pentru un număr de o sută de beneficiari.

Decizia de a reboteza Centrul s-a bazat pe gama variată de servicii sociale, medicale şi educaţionale, consiliere socială, psihologică şi juridică, servicii de kinetoterapie şi masaj şi servicii de îngrijire la domiciliu oferite cu scopul de a ajuta persoanele în dificultate.

Totodată, aleşii au aprobat şi Regulamentul de Organizare şi funcţionare al Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale. Numărul total de posturi al Centrului este de 102, din care în cadrul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă - 69 de posturi, iar în cadrul Agenţiei de Servicii Social-Comunitare “Alternativa” - 33 de posturi.

Conducerea centrului este asigurata de un director, a cărui activitate este sprijinită de un consiliu consultativ.

Capacitatea Agenţiei este de minimum 150 de beneficiari lunar. Prin Regulament, angajaţii au obligaţia să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu cu profesionalism şi imparţialitate, purtarea cuviincioasă cu asistaţii, atât din punct de vedere verbal, cât şi din punct de vedere nonverbal, fiind o misiune permanentă.

Citit 4740 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.