Încă zece treceri de pietoni iluminate în Galați

Încă zece treceri de pietoni iluminate în Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Numărul trecerilor de pietoni iluminate, care asigură o mai bună vizibilitate și cresc siguranța în trafic în municipiul Galați, a ajuns la 53, după ce alte zece au fost puse în funcțiune. Conform Primăriei Galați, patru astfel de treceri funcționează în regim permanent pe timpul nopții, după cum urmează: strada Constructorilor - aferent blocului H2, strada Constructorilor - aferent blocului H3, strada Regiment 11 Siret - aferent blocului E, strada Feroviarilor colț cu strada Milcov.

Pentru alte șase treceri, iluminarea este realizată cu ajutorul controllerului pentru sistem de telegestiune, care sesizează prezența pietonilor în dreptul trecerilor și comandă aprinderea corpului de iluminat. Aceste treceri sunt amplasate în următoarele zone: bulevardul Dunărea aferent blocului A10 scara 5, strada Navelor colț cu strada Portului, strada Brândușei colț cu strada Lebedei, strada Gheorghe Asachi - aferent Spitalului pentru Copii, strada Gheorghe Asachi colț cu strada Lebedei, strada Prelungirea Brăilei - aferent supermarket Kaufland.

 

 

Citit 1600 ori Ultima modificare Marți, 03 Ianuarie 2023 11:58

1 comentariu

  • postat de 1qlee
    Marți, 03 Ianuarie 2023 15:19
    5.13.139.***
    Basarabiei, la intersecția cu Mihai Bravu.
    Cea mai invizibila trecere pe timp de noapte, mai ales ca e cam pustie zona, si nici radarul nu are cum sa stea ca e viaduct si nu poate staționa.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.