Cine sunt primii investitori în Parcul Industrial din Galați

Cine sunt primii investitori în Parcul Industrial din Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Compania Brise Grains SA din Constanța și societatea Romsit Construct SRL sunt primii investitori din Parcul Industrial, după cum anunță Primăria Galați.

Conform administrației locale, au fost semnate primele contracte la Parcul Industrial. Este vorba despre doi investitori și există în prezent negocieri avansate cu un al treilea investitor.

Unul dintre contracte vizează un teren de aproximativ 3,1 hectare pe care compania Brise Grains SA din Constanța are în plan o investiție ce presupune depozitarea și transportul cerealelor.

Cel de-al doilea investitor este societatea Romsit Construct SRL cu care a fost semnat un contract pentru un teren de circa un hectar, pentru o bază de producție în domeniul construcțiilor.

„Galațiul este din ce în ce mai atractiv pentru investitori. Parcul Industrial are numeroase avantaje pentru investitori pornind de la costurile reduse pentru teren, acces la utilități, facilități importante și poziționarea geografică", a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu. 

 

 

 

Citit 3624 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2023 07:40

1 comentariu

  • postat de Un contribuabil
    Marți, 14 Februarie 2023 19:26
    86.124.200.***
    Nu credeti ca a trecut destul timp de la infiintarea Parcului industrial si pana la aparitia investitorilor? Ce denota acest lucru?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.