Deputatul Boldea a demisionat din PDL

 Deputatul Boldea a demisionat din PDL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Mihail Boldea a spus adio PDL. În această dimineaţă el şi-a depus demisia la sediul filialei judeţene a PDL, înmânând-o secretarei, singura care se afla la datorie la acea oră. O copie a documentului va fi depusă şi la Biroul Permanent al partidului, la Bucureşti.

Deputatul ne-a declarat va rămâne o vreme independent, apoi se va orienta în funcţie de şanse, de oportunităţi şi de uşile deschise, către un alt partid, nu neapărat la UNPR. Demisia nu îi afectează cu nimic mandatul de parlamentar. Cert este că  îşi doreşte să rămână deputat în Colegiul nr. 9 şi din 2012.

Boldea s-a înregimentat în PDL în 2004 şi de-a lungul timpului a fost preşedintele organizaţiei de tineret, vicepreşedinte al organizaţiei municipale, purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PD Galaţi şi viceliderul grupului din Camera Deputaţilor până în februarie 2011.

Motivul pentru care Mihail Boldea a renunţat la carnetul de partid nu este unul necunoscut. Deputatul a atacat în repetate şi numeroase rânduri conducerea PDL de la Galaţi şi pe şeful Emil Boc. „Democraţia a murit în Organizaţia Judeţeană a PDL Galaţi. Organizaţia este un partid al surdo-muţilor”, ne-a declarat Mihail Boldea.

Amănunte despre consecinţele demisiei şi reacţiile liderilor PDL veţi putea citi în ediţia de mâine a ziarului „Viaţa liberă”.

Citit 5209 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.