Ultima etapă de reabilitare a magistralei de apă Șerbeștii Vechi - Galați

Ultima etapă de reabilitare a magistralei de apă Șerbeștii Vechi - Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Operatorul regional Apă Canal SA Galați informează că a început pregătirile pentru scoaterea din funcție a conductei magistrale de aducțiune Dn800mm, în perioada 1-5 august, tronsoanele cuprinse între căminele de golire din Șerbeștii Vechi și zona râu Rusca Mare, respectiv între Stația de repompare Filești și căminul situat în str. Brăilei c/c str. Drumul de Centură.

Pe aceste tronsoane, Tancrad și Citadina derulează, începând cu data de 1 august, ultima etapă a lucrărilor de reabilitare pe conducta magistrală de aducțiune Șerbeștii Vechi - Galați (una dintre cele două conducte magistrale de aducțiune care alimentează Stația de Repompare Filești), constând în înlocuirea unor armături și a unei lungimi considerabile de conductă.

De la 1 august, conducta magistrală va fi scoasă din funcțiune. „Se va asigura cerința de apă atât pentru municipiul Galați, cât și pentru clienții din Șendreni racordați la această conductă magistrală. Pentru asigurarea apei potabile abonaților din comuna Șendreni și din zona Tirighina sunt executate conducte provizorii de apă, alimentate la rândul lor din conducta magistrală Dn1000mm aflată în funcție. Există posibilitatea ca, pe timpul execuției lucrărilor, în anumite perioade din zi, să ne confruntăm cu presiuni mai slabe în zona dominantă din Cartier Vest - Comuna Șendreni, caz în care facem apel la locuitorii comunei să anunțe la dispeceratul societății (tel.0236.463294 sau 0236.473380 int.133, 24/24h, 7/7zile) pentru intervenție operativă”, menționează Apă Canal.

Citit 2035 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 07:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.