×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

PNL Galați: Investiții de peste 85 de milioane de lei prin Programul „Anghel Saligny" pentru comunitățile din județul Galați!

PNL Galați: Investiții de peste 85 de milioane de lei prin Programul „Anghel Saligny" pentru comunitățile din județul Galați!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) condus de liberalul Adrian-Ioan Veștea a semnat în luna iulie contracte de investiții în valoare de peste 85 milioane de lei pentru localitățile din județul Galați. Fondurile pentru aceste proiecte de investiții vor fi disponibile prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny". 
Contractele semnate luna trecută de către ministrul dezvoltării sunt:
1) Modernizare drumuri de interes local în comuna Rădești. Valoarea proiectului: 7.000.000 lei.
2) Modernizare drumuri în comuna Foltești. Valoarea proiectului: 8.300.000 lei.
3) Drumuri locale modernizate în comuna Cavadinești. Valoarea proiectului 8.300.000 lei.
4) Modernizare drumuri de interes local în comuna Valea Mărului. Valoarea proiectului: 5.845.263,9 lei.
5) Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în U.A.T. Nicorești. Valoarea proiectului: 43.179.647,19 lei.
6) Modernizare drumuri în sat Fârțănești, comuna Fârțănești. Valoarea proiectului: 3.626.452,21 lei.
7) Modernizare Bulevardul George Coșbuc, etapa 1 - lucrări de drumuri municipiul Galați. Valoarea proiectului: 6.452.999,57 lei.
8) Modernizare drumuri de interes local în comuna Vârlezi. Valoarea proiectului: 7.000.000 lei. 
„Pentru a veni în sprijinul dezvoltării locale, guvernările liberale au susținut și promovat Programul Național de Investiții „Anghel Saligny". Acesta este esențial pentru dezvoltarea României, în mod special a zonei rurale din țara noastră. El reprezintă o soluție la probleme reale și concrete ale comunităților locale, o șansă la dezvoltare și creșterea calității vieții. Acest Program va mișca România - pas cu pas, sat cu sat și vom face împreună ca lucrurile să meargă înainte. Gălățenii merită să aibă condițiile de trai ca în Uniunea Europeană și este datoria noastră să transformăm în realitate acest obiectiv", a declarat președintele PNL Galați, deputatul George Stângă.
 
(P)

Galerie de imagini

{gallery}207998{/gallery}
Citit 1978 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2023 21:57