Cine și-a rezervat loc de parcare poate depune cerere pentru atribuire

Cine și-a rezervat loc de parcare poate depune cerere pentru atribuire
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Gălățenii care, în perioada 27-30 august, și-au rezervat locuri în parcările de domiciliu/reședință din zonele Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21, trebuie să depună cererile și documentele necesare pentru atribuire. Acestea trebuie încărcate exclusiv online, în perioada 30 august - 9 septembrie.

Cererile trebuie însoțite de documentele menționate în Regulamentul prevăzut în HCL nr. 337/2021 cu modificările și completările ulterioare, pe platforma https://parcari.primariagalati.ro, existând posibilitatea modificării și completării documentelor până la finalizarea perioadei de depunere.

Conform Primăriei, cererile precompletate se descarcă, se printează, se semnează și apoi se reîncarcă însoțite de restul documentelor:

- copie B.I./C.I. din care să rezulte că solicitantul are domiciliul în zona/subzona arondată parcării;

- alte documente obligatorii: act de proprietate, act de donație sau moștenire, proces-verbal de adjudecare, hotărâre judecătorească. Înscrisul privind proprietatea trebuie să fie depus în integralitate;

- copie certificat de înmatriculare al autovehiculului (sau dovada înlocuitoare, valabilă la data depunerii cererii) deținut în proprietate/folosință cu Inspecția Tehnică Periodică (ITP) valabilă la data depunerii cererii; copie asigurare de Răspundere Civilă Auto (RCA) valabilă la data depunerii;

- copie contract de leasing/contract de comodat/proces-verbal de predare-primire spre folosință a autovehiculului - întocmite pentru o perioadă de 5 (cinci) ani (sau o perioadă mai mică, cu mențiunea în contract/proces-verbal a posibilității de prelungire până la 5 ani).

Documentele încărcate trebuie sa fie lizibile, conforme cu realitatea și să fie încărcate în integralitate.

Tutorialul cu privire la încărcarea documentelor poate fi consultat online pe platforma https://parcari.primariagalati.ro.

Citit 2356 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 10:34

2 comentarii

  • postat de Mihaela
    Joi, 31 August 2023 18:53
    5.13.195.***
    De ce nu se oferă șansa și altor blocuri sa participe
    0
    0
  • postat de Adrian
    Joi, 31 August 2023 08:34
    5.2.205.***
    Deci nu s-a schimbat nimic de acum 2-3 ani cand spuneam ca mai au putin si cer si actele de studii.......
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.