Protest împotriva „trântorilor”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alianţa Europensionarilor şi Asociaţia Pensionarilor din România – 2007 vor picheta vineri, 12 noiembrie, sediul PDL din Galaţi. După cum am aflat de la liderul Alianţei Europensionarilor, Cristea Toader, protestatarii vor suna adunarea la ora 11 în faţa sediului PNL.

„Vom merge la PNL doar pentru a-i lăsa deputatului Victor Paul Dobre un memoriu prin care îi cerem sprijinul în Parlament la Legea Pensiilor. PNL este în opoziţie şi trebuie să ne ajute. Nu cerem decât dreptul nostru: punctul de pensie de 45 la sută din salariul mediu pe economie, grupele de muncă, biletele de tratament şi interzicerea coplăţii la spitale”, ne-a declarat Cristea Toader.

Următorul popas va fi la sediul PSD, unde pensionarii vor cere, ca şi la PNL, sprijin politic în Parlament. De aici se vor îndrepta către sediul PDL pe care îl vor picheta.

„La PDL vom fi mult mai duri. Sperăm să îl prindem şi pe deputatul Mircea Toader care ar trebui să fie în Galaţi pentru că e vineri. În opinia noastră, nu sunt decât nişte trântori şi nu au voie să ne ia drepturile pentru care am muncit 40 de ani. Să impoziteze vilele pe care le-au construit din banii noştri, pe care i-au furat. Să impoziteze locuinţele mai mari de 150 mp pe care le-au construit trântorii”, ne-a declarat liderul europensionarilor.

Acţiunea de protest este organizată de Alianţa Europensionarilor, dar ei i se va alătura Asociaţia Pensionarilor din România – 2007, condusă de Constantin Ciucă.

Citit 1067 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.