Operatorii din transportul județean de persoane

Operatorii din transportul județean de persoane
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Consiliul Județean Galați a finalizat licitația pentru desemnarea operatorilor de transport județean de persoane pentru următorii cinci ani. Au fost desemnați câștigători pentru toate traseele, conform noilor prevederi legislative, informează instituția.

CJ Galați mai precizează că, în acest moment, în ceea ce privește transportul elevilor, Consiliul Județean are contracte valabile în derulare cu operatorii de transport.

“Vreau ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea și gălățenii să știe că în acest moment avem contracte în derulare cu transportatorii de persoane din județul Galați. Am finalizat licitația pentru desemnarea operatorilor care vor realiza transport județean de persoane în următorii cinci ani. De altfel, suntem printre puținele județe din țară care au finalizat licitația și au desemnat operatori de transport pe toate traseele, conform noilor norme legislative. În concluzie, ca o ultimă completare, în ceea ce privește transportul elevilor, Consiliul Județean are îndeplinite toate obligațiile legale, astfel încât rămâne ca Inspectoratul Școlar Județean să-și facă treaba și să rezolve cât mai repede eventualele întârzieri întâmpinate în gestionarea acestei situații”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Citit 3544 ori Ultima modificare Marți, 30 Ianuarie 2024 08:49

1 comentariu

  • postat de viata pe balta
    Miercuri, 31 Ianuarie 2024 13:54
    82.76.144.***
    Poate vor respecta graficele și vor efectua și ultimele curse în ciuda faptului ca au doar un pasager. După orele 18:00, pe ruta Tg Bujor - Galați, cum asigură Consiliul Județean existența mijloacelor de transport în comun?
    0
    4

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.