Petrişor Potec, candidatul Dreptei Unite la şefia judeţului

Petrişor Potec, candidatul Dreptei Unite la şefia judeţului
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Petrişor Potec, liderul filialei gălăţene a partidului Forţa Dreptei, este candidatul Alianţei Dreapta Unită la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi. Alături de consiliera locală USR, Daniela Ancuţa Şarpe, candidata acestei alianţe la Primăria municipiului Galaţi, Petrişor Potec participă la acţiunile de strângere de semnături pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

Recent, în prezenţa liderului naţional Ludovic Orban, Petrişor Potec a fost validat în fruntea organizaţiei judeţene a Forţei Dreptei, după ce a condus interimar filiala de la Galaţi, timp de doi ani. Însă experienţa politică pe care o are este mult mai bogată: PDL, PMP, PNL şi acum Forţa Dreptei. De asemenea, are şi experienţă administrativă, pentru că a fost consilier județean timp de două mandate.

Citit 2266 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 09:33

3 comentarii

  • postat de Tămășanu
    Luni, 15 Aprilie 2024 15:38
    86.124.203.***
    Am încredere totală în acest cuplu Petrișor Potec cu două licențe și Daniela Ancuță Șarpe Fost cadru de conducere la Universitatea Galaț de la ALIANȚA DREPTEI i.Le urez mult succes!
    0
    0
  • postat de Cristi
    Marți, 02 Aprilie 2024 15:06
    5.2.209.***
    Incet dar sigur USR isi asigura reteta pentru desfiintare, promovarea unor astfel de personaje si asocierile dubioase doar de dragul alegerilor nu fac in mod evident bine partidului. Si asa familia Zinica PSD-USR reprezentata atat in CL cat si in Smardan au produs un prejudiciu imens de imagine.
    3
    12
  • postat de Moise
    Marți, 02 Aprilie 2024 00:14
    86.124.203.***
    Sper cai acest personaj care a ajuns sa candideze sa isi vada de afacerile lui, nu sa spere ca poate ajunge la ciolan sa isi rotunjeasca cifra de afaceri...
    5
    21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro