Două concursuri de angajare la Primăria Galați

Două concursuri de angajare la Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Primăria municipiului Galați anunță pe portalul propriu că organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două posturi de execuție vacante

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional asistent la Serviciul Învățământ, Cultură, Sport, Culte și Sănătate, candidaților li se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în științe economice și/sau științe juridice și vechime minimum un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Pentru ocuparea postului de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Cadastru se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și vechime minimum șapte ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune, pentru fiecare dintre cele două funcții, până pe data de 27 mai 2024, la Serviciul Resurse Umane și Salarizare.

Probele scrise sunt programate pe 7, respectiv, 6 iunie 2024, și vor fi urmate de interviuri, în termen de cinci zile lucrătoare.

Citit 5442 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2024 08:20

3 comentarii

  • postat de ionut
    Luni, 13 Mai 2024 07:44
    86.120.239.***
    Anunturile nu sunt publicate pe posturi.gov .
    1
    1
  • postat de Buza de iepure
    Luni, 13 Mai 2024 06:46
    213.233.85.***
    Nene Trandafire, majoritatea absolventilor nu ofera foloase necuvenite ci invata. Le mai fac si zile negre profesorii de la facultate ca nu le dau cursurile decat cu o saptamana inainte de examen. Problema sunt cursurile depasite sau inutile, prezentarile Power Point sumare si profesorii aroganti.
    1
    1
  • postat de Trandafirul Galben
    Joi, 09 Mai 2024 16:44
    109.166.131.***
    Constat că mintea bugetară nu are nicio legătură cu realitatea 2024.
    Se cer studii,deși majoritatea sunt scriptice(cumpărate).
    Când vom angaja oameni competenți și valoroși în adevăratul sens?
    Probabil...când cei ce organizează concursuri sunt cinstiți și nu angajați,la rândul lor,pe pile.
    3
    32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro