Garaje cu grup sanitar, demolate în Centrul Galaţiului (FOTO)
Foto: Anca Melinte

Garaje cu grup sanitar, demolate în Centrul Galaţiului (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(40 voturi)

"Ia te uită, garajele din centru au și grup sanitar, cu intrare separată!", am putut constata zilele trecute, când am trecut peste ruinele unei asemenea construcții parazitare. Acest garaj cu „plus de confort” se află în imediata vecinătate a sediului Comunității Elene din Galați, fosta Casă a Căsătoriilor, după cum o știu cetățenii.

Dacă până acum garajele din zona centrală a orașului au părut a fi ocolite de buldozere, iată că în toate există un început. Zona din imediata vecinătate a sediului Comunității Elene și, implicit, a blocului L de pe strada Iancu Fotea nr. 3 va beneficia de locuri noi de parcare. Cum? Prin desființarea unor construcții parazitare.

„În zona menționată se demolează șapte garaje, construcții provizorii pentru care s-a emis dispoziție de desființare, având în vedere că în această zonă sunt și ample lucrări de modernizare care vizează strada Domnească și Piațeta de la Biserica Greacă”, ne-a comunicat Primăria Galați, la solicitarea noastră. În locul garajelor se vor amenaja noi locuri de parcare, ne-au asigurat reprezentanții administrației locale.

Citit 12549 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 05:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro