Boldea vrea să-i ia scaunul lui Toader

Boldea vrea să-i ia scaunul lui Toader
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pace între deputatul Boldea şi senatorul Necula *

După ce a cerut sus şi tare, dar degeaba, demiterea preşedintelui Micea Toader – din cauza căruia PDL a votat cu elan reducerea TVA la alimentele de bază – deputatul Mihail Boldea (FOTO) trece la metode mai democratice.

Tânărul politician vrea să-i ia lui Toader (FOTO 2) locul la cârma PDL Galaţi. Deşi de 10 ani încoace nimeni n-a reuşit să-l clintească pe Mircea Toader din fotoliul de preşedinte, nici măcar conducerea centrală a partidului care l-a suspendat din funcţie de câteva ori pentru rezulatele proaste obţinute în alegeri, iată că Mihail Boldea se crede în stare să-i ia preşedinţia filialei. 

„Candidez împotriva lui Mircea Toader deoarece eu cred în democraţie şi în schimbarea generală a conducerii partidului. Eu am atitudine de învingător, Mircea Toader are atitudine de politician în opoziţie”, ne-a declarat deputatul.

Mihail Boldea va informa şi Biroul Permanent Naţional al PDL despre candidatura sa şi este convins că îndeplineşte toate condiţiile pentru a primi aviz favorabil. Oricum, spune deputatul, avizul BPN este doar consultativ.

Întrebat dacă are susţinători printre delegaţii care vor participa la Conferinţa Judeţeană din 19 decembrie, când vor avea loc alegerile la PDL, Boldea a răspuns candid: „Sincer, nu!”.

În schimb, deputatul a renunţat la atacurile murdare şi sistematice la adresa senatorului Marius Necula (FOTO 3).

„Am discutat cu senatorul Necula şi am ajuns la un consens politic. Nu avea sens să continui luptele interne care nu duceau la nimic bun pentru partid. Eu nu-i blochez candidatura la preşedinţia organizaţiei municipale a PDL şi sunt liber să candidez la judeţ”.

„Voi prezenta o moţiune prin care să crească PDL. Şi dovada cea mai clară o reprezintă rezultatele obţinute la alegeri. PDL a crescut doar în colegiul meu, Colegiul nr. 9, unde PDL a fost mereu câştigător”, ne-a declarat optimist deputatul Mihail Boldea.

Citit 1763 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.