Legalizarea termoizolaţiilor – în prelungiri

Legalizarea termoizolaţiilor – în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Termenul de 31 decembrie 2010, până la care municipalitatea a impus legalizarea lucrărilor de termoizolare a blocurilor, ar putea fi prelungit cu încă o lună. Motivul?

Primăria şi Inspectoratul de Stat în Construcţii încă nu au căzut de acord asupra documentaţiei pe care trebuie să o depună asociaţiile de proprietari.

Asta deşi a trecut deja mai bine de o lună de când viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a anunţat (pe 4 noiembrie) proceduri simplificate pentru autorizarea lucrărilor de termoizolare a blocurilor şi un preţ maxim estimat de Primărie pentru toată documentaţia de autorizare la 100-200 de lei de familie.

Nu e prima dată când avem de-a face cu o astfel de coerenţă în administraţia locală!

Am fost curioşi să aflăm dacă, la cât de criticată de gălăţeni a fost decizia Primăriei, asociaţiile s-au conformat şi s-au apucat de strâns documentaţii.

Nu am putut afla de la Primărie câte asociaţii au depus până acum dosare de autorizare pentru că există nişte aspecte nelămurite între Primărie şi Inspectoratul în Construcţii şi, până la rezolvarea lor, asociaţiilor li s-a sugerat să-şi întocmească dosarele şi să-şi strângă actele necesare pentru a fi gata de depunere.

A rămas în picioare doar ameninţarea care îi vizează pe cei care continuă lucrările fără autorizaţie: 1.000 de lei amenda minimă!

Citit 2323 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.