Mobilizare generală USL la Gala Premiilor PNL

Mobilizare generală USL la Gala Premiilor PNL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Site-ul „Vieţii libere”, prin realizatorul lui, Tudor Neacşu, şi jurnalistul sportiv Dănuţ Lungu s-au numărat printre cei premiaţi la Gala Premiilor PNL   

Un stadion ar fi fost cu siguranţă mai încăpător decât au fost sala, foaierul şi coridoarele Teatrului Muzical „Nae Leonard” pentru sutele de liberali prezenţi la cea de-a XVIII-a ediţie a Galei Premiilor PNL, un eveniment – tradiţie, de la care nu a lipsit preşedintele naţional al partidului, Crin Antonescu. Liberalii au premiat excelenţa în educaţie, sport, cultură, economie, tineret şi presă. O noutate a fost, însă, mobilizarea generală a Uniunii Social-Liberale. Liderul organizaţiei judeţene a PSD Galaţi, Dan Nica, precum şi cel al organizaţiei municipale a PC, Bogdan Ciucă, au urcat pe scenă, i-au făcut laudatio preşedintelui Crin Antonescu şi şi-au pigmentat discursurile cu note pur electorale. Exerciţiul de mobilizare a forţelor USL a culminat cu o minilansare a candidaţilor USL la alegerile locale din 2012: dr. Nicolae Bacalbaşa şi preşedintele Oţelului, Marius Stan.

Elite premiate

Premiul pentru rezultate deosebite la învăţătură i-a fost decernat unui elev olimpic la matematică, Cristian Chirac, care, emoţionat, nu a uitat să-i mulţumească profesorului şi dirigintelui său, căruia îi datorează performanţele – Romeo Zamfir. Premiul pentru cultură i-a fost acordat profesorului Ionel Cândea, aflat la această oră, între primii doi-trei istorici ai ţării.

Pentru activitatea socială a fost premiată Daniela Elena Strat pentru munca depusă la Fundaţia „Împreună”. Cele mai calde aplauze i-au fost dăruite premiantului pentru sport, Marian Petria, campionul României la atletism pentru persoane cu dizabilităţi, care va face parte din echipa paralimpică a României care ne va reprezenta la Londra în 2012.

Premiul pentru afaceri a ajuns la Mitriţă Dobrin, pentru activitatea la SC Doladela Company SRL, iar Premiul pentru tineret la Daniela Cristea.

Primul Premiu pentru Presă i-a fost acordat jurnalistei Eugenia Notarescu de la TVG. Cel de-al doilea i-a revenit jurnalistei Iulia Costescu de la City One TV. Al treilea premiant al presei a fost colegul nostru, jurnalistul sportiv Dănuţ Lungu, care a ţinut să dedice premiul său gurii de canal de pe pista de atletism a Stadionului "Dunărea".

Site-ul cotidianului „Viaţa liberă” a fost premiat prin realizatorul platformei electronice şi coordonatorul ediţiei on-line, Tudor Neacşu. Modest, colegul nostru a spus că meritul aparţine echipei „Vieţii libere”.

Din inimă, de la deputat la fost deputat

În acest an, la Galele PNL au fost acordate două Premii de excelenţă. Primul dintre ele a fost acordat de către liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, unei personalităţi care a marcat istoria sănătăţii dar şi istoria parlamentară a oraşului - dr. Radu Grigore. Acesta a condus peste 25 de ani Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean, este membru al Societăţii Române, Europene şi Internaţionale de Cardiologie şi a fost primul reprezentat al PNL Galaţi în Parlamentul României, deputat în legislatura ’90-’92 şi cel care a scris articolul despre sănătate din Constituţia României. Cel de-al doilea Premiu de Excelenţă a fost decernat chiar de preşedintele PNL Crin Antonescu, candidatului PNL la Primăria Galaţi, Marius Stan.

USL, reunit pe scena Galelor liberale, a salutat publicul într-o explozie de artificii şi baloane galben-albastre. Seara s-a încheiat cu un concert al formaţiei „Compact".

Citit 3896 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2011 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.