Mobilizare generală USL la Gala Premiilor PNL

Mobilizare generală USL la Gala Premiilor PNL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Site-ul „Vieţii libere”, prin realizatorul lui, Tudor Neacşu, şi jurnalistul sportiv Dănuţ Lungu s-au numărat printre cei premiaţi la Gala Premiilor PNL   

Un stadion ar fi fost cu siguranţă mai încăpător decât au fost sala, foaierul şi coridoarele Teatrului Muzical „Nae Leonard” pentru sutele de liberali prezenţi la cea de-a XVIII-a ediţie a Galei Premiilor PNL, un eveniment – tradiţie, de la care nu a lipsit preşedintele naţional al partidului, Crin Antonescu. Liberalii au premiat excelenţa în educaţie, sport, cultură, economie, tineret şi presă. O noutate a fost, însă, mobilizarea generală a Uniunii Social-Liberale. Liderul organizaţiei judeţene a PSD Galaţi, Dan Nica, precum şi cel al organizaţiei municipale a PC, Bogdan Ciucă, au urcat pe scenă, i-au făcut laudatio preşedintelui Crin Antonescu şi şi-au pigmentat discursurile cu note pur electorale. Exerciţiul de mobilizare a forţelor USL a culminat cu o minilansare a candidaţilor USL la alegerile locale din 2012: dr. Nicolae Bacalbaşa şi preşedintele Oţelului, Marius Stan.

Elite premiate
Premiul pentru rezultate deosebite la învăţătură i-a fost decernat unui elev olimpic la matematică, Cristian Chirac, care, emoţionat, nu a uitat să-i mulţumească profesorului şi dirigintelui său, căruia îi datorează performanţele – Romeo Zamfir. Premiul pentru cultură i-a fost acordat profesorului Ionel Cândea, aflat la această oră, între primii doi-trei istorici ai ţării.
Pentru activitatea socială a fost premiată Daniela Elena Strat pentru munca depusă la Fundaţia „Împreună”. Cele mai calde aplauze i-au fost dăruite premiantului pentru sport, Marian Petria, campionul României la atletism pentru persoane cu dizabilităţi, care va face parte din echipa paralimpică a României care ne va reprezenta la Londra în 2012.
Premiul pentru afaceri a ajuns la Mitriţă Dobrin, pentru activitatea la SC Doladela Company SRL, iar Premiul pentru tineret la Daniela Cristea.
Primul Premiu pentru Presă i-a fost acordat jurnalistei Eugenia Notarescu de la TVG. Cel de-al doilea i-a revenit jurnalistei Iulia Costescu de la City One TV. Al treilea premiant al presei a fost colegul nostru, jurnalistul sportiv Dănuţ Lungu, care a ţinut să dedice premiul său gurii de canal de pe pista de atletism a Stadionului "Dunărea".
Site-ul cotidianului „Viaţa liberă” a fost premiat prin realizatorul platformei electronice şi coordonatorul ediţiei on-line, Tudor Neacşu. Modest, colegul nostru a spus că meritul aparţine echipei „Vieţii libere”.

Din inimă, de la deputat la fost deputat
În acest an, la Galele PNL au fost acordate două Premii de excelenţă. Primul dintre ele a fost acordat de către liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, unei personalităţi care a marcat istoria sănătăţii dar şi istoria parlamentară a oraşului - dr. Radu Grigore. Acesta a condus peste 25 de ani Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean, este membru al Societăţii Române, Europene şi Internaţionale de Cardiologie şi a fost primul reprezentat al PNL Galaţi în Parlamentul României, deputat în legislatura ’90-’92 şi cel care a scris articolul despre sănătate din Constituţia României. Cel de-al doilea Premiu de Excelenţă a fost decernat chiar de preşedintele PNL Crin Antonescu, candidatului PNL la Primăria Galaţi, Marius Stan.
USL, reunit pe scena Galelor liberale, a salutat publicul într-o explozie de artificii şi baloane galben-albastre. Seara s-a încheiat cu un concert al formaţiei „Compact".

Citit 3708 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2011 12:45

9 comentarii

 • postat de Ciprian C
  Luni, 28 Noiembrie 2011 15:04
  De ce nu va puteti limita la a aprecia o initiativa totusi laudabila? Pana la urma e bine ca cineva recunoaste meritele elitelor, chiar in conditiile unui eveniment organizat de un partid politic. E un semn de normalitate care trebuia sa vina de undeva, nu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de ionel iliescu
  Duminică, 27 Noiembrie 2011 18:47
  TRAIASCA PICU ROMAN !CANDIDATUL NOSTRU CA SUB PRIMAR LA ALEGERI!TRAIASCA CANDIDATUL NOSTRU!TRAIASCA PICU ROMAN,UN OM DIN POPOR SI PENTRU POPOR !EL VA FI SI PENTRU NOI SI PENTRU EL!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pintea
  Duminică, 27 Noiembrie 2011 14:19
  Uslinosii, aceasta cacealma politica in frunte cu Lolek si Bolek, doi dintre cei mai oligofreni politruci posibili.
  0
  0
  Raportează
 • postat de doru
  Duminică, 27 Noiembrie 2011 08:54
  @Maina .Numai un idiot poate gandi ca dupa nu stiu care alegeri i se pot inapoia randul de piele luat.Dupa piele urmeaza degresarea,transatul si afumatul alegatorului oricare ar fi el ,timp de ff multi ani.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Cetateanu
  Duminică, 27 Noiembrie 2011 08:39
  Chelbosului tichie de margaritar ii trebuie si galatenilor serbarii. Tot sunt bune la ceva ,se mai dau in stamba pe la tribuna ce va marimi efemere si se face si un ultim apel al sponsorilor USL-ului. Nimic nou sub soare , unul dintre acestia ,sponsor de baza ai PSD, a inregistrat in 2010 ,profit de cca10% din venituri ,preponderent din contracte cu statul ,care i-a persecutat -sic, altul inregistreaza in aceiasi perioada o pierdere de cca 4 milioane euro (oare poate sponsoriza ?) si care probabil spera la ceva contracre cu primaria..
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ion Cetatean
  Duminică, 27 Noiembrie 2011 07:57
  In desertul galatean se strang hoiatii sa mai ciuguleasca ce a mai ramas pe oasele tarii.Au ucis-o in '90 . i-au supt sangele si au devrat-o in 20 de ani si acum se bat pe scheletul ramas.Ce ar fi sa organizam o goana dar unde sa gasim oare vanatorii care sa-i astepte pe linie..............Pacat ca langa corbii cu ciocurile inrosite v-a trebui sa haituim si porumbeii inconstieti cu gulere galbene ,cum sa-i alegi din stol ,mai ales ca unii din ei sunt rosii mascati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Maina
  Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011 14:54
  Bai, voi sunteti mult prea mici la minte, ca sa intelegeti niste oameni care simt ca datoria unui politician e aceea de a face bine semenilor.Asta este deosebirea intre un politician liberal si un jeg pedelist, care este hotarat sa-si faca bine numai lui!
  Pacat ca inca n-ati inteles! Sper ca, pana la alegerile care urmeaza, sa va ia si pielea de pe voi,poate macar atunci veti intelege!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Florin
  Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011 10:50
  @ kiki

  Bine zici - o mana spala pe alta ;)
  0
  0
  Raportează
 • postat de kiki
  Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011 01:05
  Pai Viata-Libera e ziarul PNL-ului
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.