În Piaţa din Micro 19 Supermaketul Carrefour, gata de deschidere
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

În Piaţa din Micro 19 Supermaketul Carrefour, gata de deschidere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În doar câteva zile, gălăţenii din Cartierul Dunărea şi nu numai ei îşi vor putea face cumpărăturile la noul supermarket Carrefour situat pe Aleea Comerţului, în Piaţa din Micro 19. După cum am aflat de la viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, noul Carrefour se va deschide vineri, când reprezentanţii lanţului de magazine vor veni la Galaţi pentru a discuta despre celelalte investiţii pe care vor să le facă în urbea noastră.  Discuţiile preliminare vizau deschiderea a altor cinci supermarketuri express şi a unui hipermarket aşa cum există la Brăila.

Vă reamintim că la una dintre şedinţele Consiliului Local din vară, din cele trei proiecte care vizau Carrefour şi care aveau ca finalitate un lanţ de şapte magazine şi un hipermarket, unul a trecut, unul a picat la vot, iar unul a fost retras. Pentru că nu era câtuşi de puţin corectă o asemenea atitudine, şi pentru că scuza invocată de cei care s-au opus, că „n-au ştiut despre ce e vorba şi ce votează”, cotidianul nostru a abordat cu insistenţă acest subiect. În plus, le-am dat cuvântul gălăţenilor pentru a spune dacă vor sau nu o asemenea investiţie în cartierul lor. Şi vroiau! În septembrie, consilierii locali, reuniţi în şedinţă de îndată, şi-au dat, în cele din urmă votul pentru acest supermarket. Viceprimarul Ciumacenco a fost unul dintre cei care s-a ocupat de întocmirea documentaţiei pentru proiectele de hotărâre. A doua zi după vot, Primăria a şi eliberat autorizaţia de construire pentru noul supermarket şi lucrările au început imediat.

Ieri, când am fost noi în zonă, pregătirile erau pe ultima sută de metri. În mod ciudat, fotoreporterul nostru a fost apostrofat când a încercat să facă fotografii cu noul magazin, deşi se afla pe domeniul public. Trecând peste o atitudine de neînţeles, important este că Galaţiul va avea un nou supermarket. „Orice investiţie, în orice domeniu reprezintă un câştig pentru Galaţi şi nu ne permitem luxul de a pierde astfel de investiţii”, ne-a declarat viceprimarul  Ciumacenco.

Citit 4657 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2011 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.